SRBIJA OSTALA BEZ LJUDINE: Preminuo veliki sportista i čovek, sin slavnog automobilskog asa!
Miloš Komnenović je pre dve godine saznao da boluje od leukemije tipa PRO T ALL. Od tog dana krenula je njegova borba sa opakom bolešću, Foto: Printscreen You tube

tuga!

SRBIJA OSTALA BEZ LJUDINE: Preminuo veliki sportista i čovek, sin slavnog automobilskog asa!

Bio je poznat kao čovek koji je učestvovao u velikom broju humanitarnih akcija i koji je mnogima pomagao i pomogao

Objavljeno: 10.01.2019. 22:03h
  • 9

Miloš je pre dve godine saznao da boluje od leukemije tipa PRO T ALL. Od tog dana krenula je njegova borba sa opakom bolešću.

Veliki čovek i veliki sportista Miloš Komnenović, preminuo je posle duge i teške bolesti u 39. godini. Sin proslavljenog automobilskog asa Pavla Komnenovića se dugo lečio od teškog oboljenja.

Miloš Komnenović je pre dve godine saznao da boluje od leukemije tipa PRO T ALL. Od tog dana krenula je njegova borba sa opakom bolešću.

Zbog svog zdravstvenog stanja, Miloš biva hitno transportovan u Nemačku gde dobija prezicnu dijagnozu i adekvatan protokol lečenja. Usledila je hospitalizacija sa hemioterapijama koja je trajala do potpune remisije u junu mesecu 2017. godine, nakon čega je obavljena transplantacija koštane srži od nesrodnog donora.

Miloš je otpušten je iz klinike Maltezer u potpunoj remisiji u septembru sa zakazanom kontrolom u novembru mesecu kada je ponovo utvrđena potpuna remisija. Na žalost, na sledećoj kontroli, početkom prošle godine ustanovljen je recidiv u iznosu od 20% blasta. Ponovo su usledile hemoterapije, zatim poboljšanje, a od druge polovine 2018 je Milošev život ponovo ugrožen.

 

- Dragi prijatelji, na žalost upravo sam saznao da mi se pojavio recidiv. Od ponedeljka krecem sa hemoterapijama opet. Imam šanse da se ponovo izborim i ne predajem se - napisao je, između ostalog Miloš.

Ovog puta nažalost nije uspeo da se izbori sa opakom bolešću. Bio je poznat kao čovek koji je učestvovao u velikom broju humanitarnih akcija i koji je mnogima pomagao i pomogao.

Iza njega su ostale supruga i dve ćerkice.

 

(Espreso.rs)

 

 

 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media