NAĐEN SMRZNUT ČOVEK U BRODAREVU, ALI POMOĆ NE MOŽE DA STIGNE: Meštani ga našli zatrpanog, ŽIV JE, a putevi ZAVEJANI
Ilustracija, Foto: Filip Plavčić, Ilustracija

drama!

NAĐEN SMRZNUT ČOVEK U BRODAREVU, ALI POMOĆ NE MOŽE DA STIGNE: Meštani ga našli zatrpanog, ŽIV JE, a putevi ZAVEJANI

Žitelji Brodareva, gde su putevi zavejani, pronašli su danas u snegu promrzlog muškarca srednjih godina, a čeka se da se ekipa spasilaca probije i izvuče ga

Objavljeno:

Jedan od meštana Bajko Gojak kaže da je nesrećnog čoveka primetio da leži kraj puta gotovo u potpunosti prekriven snegom, da daje znake života, ali da ne može sam da mu pomogne a da nadležne službe nisu u mogućnosti da izađu na teren jer su putevi zavejani.

"Ne znam šta da radim, čovek zaleđen leži u snegu. Zvao sam Hitnu pomoć rečeno mi je da su sva vozila na terenu, pomoć sam tražio i od Centra za socijalni rad oni kažu da to nije u njihovoj nadležnosti. Mediji su mi zadnja nada da neko pritekne u pomoć", apelovao je Gojak u izjavi za PP Mediju.

Odmah nakon toga reagovao je komandir Vatrogasno spasilačke jedinice Vujadin Kovačević uputivši ekipu spasioca ka Brodarevu.

Prema nezvaničnim saznanjima, radi se o sredovečnom muškarcu koji živi u Zakutu selu iznad Brodareva. Putni pravci u brodarevskom kraju zavejani su i snega ima skoro pola metra.

BONUS VIDEO: Intervju sa Aleksandrom Vučićem drugi deo

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.