BAKA MARA JE BEOGRAĐANKA KOJA VESLA, SKIJA I VOZI ROLERE! Ova penzionerka je čudo, a evo u čemu je njena tajna!
Danas je penzionerka i višestruka državna šampionka u veslanju u veteranskoj kategoriji, Foto: Printscreen/TV prva

kraljica!

BAKA MARA JE BEOGRAĐANKA KOJA VESLA, SKIJA I VOZI ROLERE! Ova penzionerka je čudo, a evo u čemu je njena tajna!

Prema njenim rečima, njene vršnjakinje se fizički ne osećaju dobro zato što su se zapustile i čovek mora celog života da bude aktivan u svakom smislu. Fizički i mentalno organizam mora da se održava

Objavljeno:

Ona je živi dokaz da, ukoliko imate dobru volju, u životu prepreke ne postoje. Pliva, trči, vesla, skija, vozi rolere.

Govori nekoliko jezika, članica je Mense i jedna je od najpametnijih Beograđanki. Uz to je i diplomirani matematičar i specijalista za informacione tehnologije.

Mara Čabrić
Mara Čabrićfoto: Printscreen/TV prva

Danas je penzionerka i višestruka državna šampionka u veslanju u veteranskoj kategoriji. Mara Čabrić je gostovala u jutarnjem programu TV Prva i govorila o svom životu. Na konstataciju voditeljke da je ova žena pravo čudo u Srbiji jer se njene vršnjakinje žale na bolove, a da se ona oseća kao devojčica, Mara odgovara da zdravlje dolazi iz glave.

"U stvari mi je jako žao što sam ja ovakav izuzetak za moju generaciju. To je tužno. Sport je divna stvar, ja uživam u sportu i čudi me zašto više žena mojih godina ne čine to isto?", pita se Čabrić i dodaje: "Ne prestajemo da se bavimo sportom zato što starimo, nego starimo zato što prestajemo da se bavimo sportom." Prema njenim rečima, njene vršnjakinje se fizički ne osećaju dobro zato što su se zapustile i čovek mora celog života da bude aktivan u svakom smislu. Fizički i mentalno organizam mora da se održava. Mara Čabrić podelila je iskustvo sa gledaocima o svom veslanju u veteranskoj konkurenciji, jer je jedina žena, o osvajanju medalje i uopšte o bavljenju žena sportom u Srbiji.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.