MLADIĆ IZ NOVOG SADA DAO NEOBIČAN OGLAS: Izdaje stan, a ko ispuni njegove uslove dobija ga BESPLATNO! Postoji CAKA!
Oglas za stan u Novom Sadu, Foto: Printscreen/oglasi.rs

PREDSTAVLJA SE KAO OZBILJAN MOMAK

MLADIĆ IZ NOVOG SADA DAO NEOBIČAN OGLAS: Izdaje stan, a ko ispuni njegove uslove dobija ga BESPLATNO! Postoji CAKA!

Njegov oglas se ni po čemu ne bi razlikovao od hiljada istih za izdavanje stanova da u opisu nije ostavio i kakvog tačno stanara, odnosno stanarku traži

Objavljeno:

Neimenovani mladić iz Novog Sada okačio je na jednom od najvećih domaćih sajtova za oglase da izdaje kompletno namešten jednoiposoban stan.

I njegov oglas se ni po čemu ne bi razlikovao od hiljada istih za izdavanje stanova da u opisu nije ostavio i kakvog tačno stanara, odnosno stanarku traži.

Nakon što je uredno ostavio ulicu i kvadraturu stana, i nabrojao šta sve stan poseduje (terasu, lift, parking, garažu, internet, klimu...) uz fotografije za vizuelni doživljaj, mladić koji se potpisao kao Deki, u tekstu je naveo da traži "devojku koja bi koristila komplet namešten stan od 36 kvadrata na Novoj Detelinari":

Ni to ne bi bilo toliko čudno jer mnogi stanodavci ne žele baš svakome da izdaju stan, da momak nije dodao i da buduća stanarka ne bi imala nikakvih troškova.

"Nema troškova, nema stanarine, na obostrano zadovoljstvo", dodao je Deki naglasivši da se radi o "ozbiljnom momku", pa vi sad procente traži li on da izda stan ili je možda shvatio da je vreme da se oženi.

BONUS VIDEO: Espreso intervju, ministarka pravde Nela Kuburović

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.