SERGEJ ĆASKA SA CECOM, VOJTEHOVSKOM I KAPETANOM DRAGANOM! Ovaj snimak se šeruje SVUDA PO INTERNETU! (VIDEO)
Mladi Sergej Trifunović gostuje na Pinku, Foto: Printscreen Twitter / Marija Jovičić

oduvek je izazivao pažnju

SERGEJ ĆASKA SA CECOM, VOJTEHOVSKOM I KAPETANOM DRAGANOM! Ovaj snimak se šeruje SVUDA PO INTERNETU! (VIDEO)

Doskočice, smešni stihovi i originalne ideje, stavile su Sergeja u centar pažnje. Doduše na Pinku, koji danas uopšte ne simpatiše...

Objavljeno:

Na jednom Tviter profilu postavljen je stari snimak gostovanja glumca, Sergeja Trifunovića, Cece Ražnatović i Kapetana Dragana, a emisiju na Pinku vodila je sada već dobro poznata, Tatjana Vojtehovska.

Sergej je ovde bio mlad momak na početku svoje uspešne karijere, a mnogi su prokomentarisali kako je nekada bio pristojniji i simpatičniji kada se bavio samo, glumom, i nije ulazio u politiku.

- Gotiva na Pinku, zezanje sa estradom i vojnim komandantima, svi smo ekipa i jednako smo kul. Ti voditeljka, ja gost koji se slihta pravim zvezdama. Danas pljujemo tu televiziju, vlasnika, goste i voditelje.. jer jutjub srećom nije jos izmišljen, piše na ovom tviter profilu.

On je zasmejavao goste, a na njegov humor nije ostala imuna ni Ceca. Doskočice, smešni stihovi i originalne ideje, stavile su Sergeja u centar pažnje. Doduše na Pinku, koji danas uopšte ne simpatiše.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.