KADA SAM SE OŽENIO, MAJKA ME JE ZAMRZELA: Uhodila mi je ŽENU jer je mislila da me VARA, ali je saznala nešto DRUGO!
Mamin sin, ilustracija, Foto: Profimedia

KO BI REKAO?

KADA SAM SE OŽENIO, MAJKA ME JE ZAMRZELA: Uhodila mi je ŽENU jer je mislila da me VARA, ali je saznala nešto DRUGO!

Smetala mu je njena nervoza!

Objavljeno:

Bio sam mamin sin, ali od kako sam se oženio zbog moje žene, mama je zamrzela i mene. Od prvog dana mi puni glavu kako ona (moja žena) nije za mene, da je iz loše porodice, da joj je mama (moja tašta) u svoje vreme bila najveća d.olja, a i dan danas je.

Kada me vidi da mojoj ženici pomažem da pere suđe i čisti kuću naprosto poludi. Sada je postala ubeđena da moj sin nije moj već da je to dete mog kuma.

Hoće da kaže da me vara sa mojim kumom, a sve zbog toga što sam ja crn, a moj sin plav, jer je povukao na moju suprugu koja je takođe plava. Ali plav je i moj kum. Dovoljno da moja pametna mama provali istinu.

U zadnje vreme je počela da je uhodi i juče mi je došla sva srećna jer konačno ima i dokaz da me žene vara, a onda je pokazala na svom mobilnom telefonu par fotografija kako moja supruga i kum ispijaju kafu u jednom restoranu nadomak grada.

Kada sam se nasmejao i kada je shvatila da me ponovo nije ubedila u svoje teorije zavere, onako drsko mi je rekla da sam totalna budala, da sam glup i da je magarac pametniji od mene.

U početku mi je smetala njena nervoza, a sada mi postaje simpatična.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.