ALBANCI USRED BEOGRADA PROVOCIRALI SRBE: Čekali su BOŽIĆ da urade nešto GNUSNO! (FOTO)
ALBANCI USRED BEOGRADA PROVOCIRALI SRBE, Foto: ap

DOKLE BRE???

ALBANCI USRED BEOGRADA PROVOCIRALI SRBE: Čekali su BOŽIĆ da urade nešto GNUSNO! (FOTO)

Policija je juče uhapsila trojicu Albanaca!

Objavljeno:

Na jednom Tviter profilu, osvanula je velika provokacija Albanaca prema Srbima. Da stvar bude gora, to se desilo za Božić.

- Incident se dogodio u Ulici Koste Nađa u naselju Mirijevo. Na najmanje petnaestak automobila bile su ostavljeni simboli takozvane oslobodilačke vojske Kosova. Građani su ujutru ostali u šoku kada su došli do svojih vozila - kaže izvor.

- Sa detetom sam krenuo u položajnike, a kada sam došao da svog auta, imao sam šta da vidim. Na mom vozilu veličali su se teroristi koji su ubijali Srbe, i to na najradosniji hrišćanski praznik. U besu sam se okrenuo oko sebe u nadi da ću videti počinioce. Njih nisam, ali jesam isti znak ispisan svuda okolo, na brojnim automobilima. Nadam se da će počinioce uhvatiti i da će ih najstrože kazniti - rekao je on.

Uhapšena trojica!

Kako se saznaje, policija je brzo reagovala i zbog ispisivanja simbola šiptarskih terorista uhapsila tri osobe. Radi se o trojici mladića od kojih je jedan doputovao sa Kosova, a dvojica žive u Beogradu! Oni će biti izvedeni pred tužioca, koji će se izjasniti o njihovoj daljoj sudbini.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.