ALBANCI PROVALJENI! Ukrali od Amerikanaca LOGO ZA VOJSKU, a neverovatno je KAKO SE VADE!
Logo sličan jednom američke kompanije, Foto: Printscreen

kopija

ALBANCI PROVALJENI! Ukrali od Amerikanaca LOGO ZA VOJSKU, a neverovatno je KAKO SE VADE!

Autor amblema je negirao da je amblem sličan

Objavljeno:

Simbol Kosovskih snaga i bezbednosti veoma je sličan sa logom privatne kompanije u Americi. Kompanija "American Premium Securiti" ima gotovo identičan simbol sa BSK-om, koji je podstakao diskusije u medijima i na društvenim mrežama.

Međutim, autor amblema KSB-a, Taulant Kerkini u izjavi za Telegrafi, negirao je da je amblem sličan onom američke kompanije. On je naveo da su amblemi KSB-a sastavljani još od 2008. godine, i uprkos činjenici da je američka kompanija osnovana 2003. godine, KBS, prema njegovom mišljenju ima autentične ambleme.

- Amblem je prekopiran, ali možda ne od nas. U stvari, simboli BSK, projekat je bio 2008. godine, a ne kada je vojska napravljena. Vojska to sada čini, ali projekti su od 2008. godine. Video sam još kao bivši osnivač 2003. godine to, ali logotipi se ponovo pojavljuju, i javnost je videla činjenicu da je vojska stvorena, ali su ih osmislili Inin, ja i Alban Gagica. Orao je simbol, a mi smo napravili naš dizajn - rekao je Kerkini.

On za Telegrafi takođe otkrio detalj koji pokazuje razlike između dva znaka.

- Još jedna informacija, u našim nacrtima, je šest pruga munje zbog zastave manjina na Kosovu. Ali u njihovom logou je pet, jer naravno nisu uhvatili tekst - rekao je Kerkini.

Bonus video:

KAD JE LEDENA ZIMA, PROBLEMI SU SVUDA ISTI! Ova žena je bila baš na mukama kad je odlučila da očisti oluk! (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Telegrafi.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.