BORO BRATE, NAJAVI NAS KOD PUTINA: Srbi slavili Badnji dan uz KALJINKU I VOTKU! (VIDEO)
Neki Srbi na ovaj način obeležavaju Badnji dan, Foto: Printscreen/facebook

POSEBNE ŽELJE ZA PUTINA

BORO BRATE, NAJAVI NAS KOD PUTINA: Srbi slavili Badnji dan uz KALJINKU I VOTKU! (VIDEO)

Video je postao hit na društvenim mrežama

Objavljeno:

Zna se da je osim tradicije, Srbima Badnji dan, kao i Božić, izgovor da se popije koja čašica više. Na Badnji dan se posti, ali se s nestrpljenjem očekuje ponoć, kako bi moglo da se načne prasence koje tokom celog dana mami poglede s ražnja.

Domaćin po Badnjak ne kreće bez domaće rakije, jer se valja zagrejati u hladnjoj jutarnjoj potrazi za onim najboljim, koji će se uneti u kuću.

Iako porodični, praznici neretko pune stupce crne hronike, jer je kombinacija alkohola, oružja i veselja za Srbe izgleda - pogubna.

Kako Srbi obeležavaju ovaj dan (naravno, ne svi), možda najbolje pokazuje video, na kome nekoliko mladića uz zvuke harmonike i pištolja, čestita Božić pre svega, braći Rusima.

"Da čestitamo Božić prvo braći Rusima i da im damo podršku. Putine, brate, računaj na nas! Boro, najavi nas kod Putina," kaže na samom početku mladić, koji je posle ovih reči ispalio nekoliko metaka u vazduh, dok ga na harmonici prati Bora s popularnom ruskom pesmom "Kaljinka".

Ostale želje Putinu i braći Rusima, pogledajte u videu:

Naravno, uvek ima izuzetaka, koji u duhu tradicije, okruženi najbližima, užuvaju u prazničnoj atmosferi. Pretpostavljamo da je ovaj video nastao kako bi se na duhovit način prikazalo kako praznovanje kod Srba, tako i njihova bratska ljubav prema Rusima.

BONUS VIDEO: KAD JE LEDENA ZIMA, PROBLEMI SU SVUDA ISTI! Ova žena je bila baš na mukama kad je odlučila da očisti oluk! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.