3 DANA SMO BILE TAMO, IMALA SAM PLAN! Oglasila se devojčica (14) koja je sa sestrom (9) NESTALA za Novu godinu
Oglasila se devojčica (14), Foto: Facebook prinstcreen

strašno!

3 DANA SMO BILE TAMO, IMALA SAM PLAN! Oglasila se devojčica (14) koja je sa sestrom (9) NESTALA za Novu godinu

Sunita kaže da nema drugog razloga osim zaustavljanja potrage za njom i sestrom

Objavljeno:

Nakon trodnevne potrage Sunita Garip (14) i njena sestra od ujaka Amela Rusit (9) pronađene su juče u Zemun polju. Vratile su se kući, žive i zdrave.

Dve devojčice nestale su 31. decembra 2018. godine oko 21 čas, krenuvši sa Dorćola na doček kod drugarice. Međutim, kada je otac starije devojčice pozvao njenu drugaricu saznao je da nisu stigle kod nje i odmah alarmirao policiju.

Amela Rusit se pojavila 2. januara uveče u svom domu, a Sunita Garip je juče javila da je kod dečka u Zemunu i da će doći.

- Tri dana su ih držali, sad su kod kuće, dobro su - rekao je otac Dina Garip.

Prepustio je ćerki da objasni šta se na kraju dogodilo i da li su zapravo bile u nekoj opasnosti, pišu beogradski mediji.

- Otišla sam tamo. Nije da me je dečko naterao, dobrovoljno sam otišla da dočekam Novu godinu kod njega - kaže Sunita Garip.

Porodica Garip je juče davala izjave u policiji, a i danas se ponovila ista situacija. Na pitanje zašto su dva puta bili u Policijskoj stanici 29. novembar, Sunita kaže da nema drugog razloga osim zaustavljanja potrage za njom i sestrom. Smeškom stidljivo priznaje da je malo izvrnula istinu svojim roditeljima, rekavši da ide kod drugarice i objašnjava kako je skovani plan zaljubljene tinejdžerke krenuo loše:

- Nisam imala dovoljno kredita, blokirala mi se kartica. Javila sam se sutradan - nastavlja ona dodajući da joj se više neće ponoviti i da joj zabrinuti tata nije ništa zasad rekao, odnosno nije je grdio.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.