HAVARIJA NA IBARSKOJ: Dva lančana sudara, magistrala blokirana, kolone vozila duge po 15 KILOMETARA (VIDEO)
Opšti haos je danas i na Ibarskoj magistrali, Foto: Printscreen / Twitter

havarija

HAVARIJA NA IBARSKOJ: Dva lančana sudara, magistrala blokirana, kolone vozila duge po 15 KILOMETARA (VIDEO)

Opšti haos je danas i na Ibarskoj magistrali koja je skoro potpuno neočišćena, na njoj su se već dogodila dva lančana sudara, a u oba smera protežu se kolone dugačke do 15 kilometara!

Objavljeno: 14:02h

- Zbog snega znatno usporen saobraćaj očekuje vozače na Obilaznici oko Beograda, kao i na Ibarskoj magistrali, kod Lipovačke šume - saopštili su iz Auto-moto saveza Srbije.

Tek nešto bolje stanje je ovog prepodneva bilo na gradskim ulicama u prestonici zbog čega su neke linije javnog gradskog prevoza bile u prekidu.

"Ovako izgleda Ibarska magistrala, traka ka Beogradu. Kolona od Beograda stoji, ne brinite", napisao je sugrađanin na Tviteru.

Kako su nam rekli iz "Laste", oni su dobili informaciju da saobraćaj stoji oko Lipovačke šume, a kilometarske kolone formirane su u oba smera od Rušnja pa do Meljaka i dalje ka Lazarevcu.

Kolone su dugačke oko 15 kilometara, a jedan od razloga je i lančani sudar.

- On se dogodio u naselju Meljak na Ibarskoj magistrali, oko 9.00 sati ujutru, ali srećom nije bilo povređenih - rekli su za "Blic" iz Hitne pomoći Barajevo.

Međutim, samo sat vremena kasnije dogodio se drugi lančani sudar, ovoga puta kod Rušnja. Kako nezvanično saznajemo, po svemu sudeći nije bilo teže povređenih iako su na terenu viđene policijske i ekipe Hitne pomoći.

BONUS VIDEO: Intervju sa Aleksandrom Vučićem drugi deo

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.