GRADONAČELNIK PREDVIĐA: Sneg bi trebalo da prestane oko 14.00, ZA VIKEND 10-15 CM
Zoran Radojičić, Foto: Beta/Miloš Miškov

srbija zavejana

GRADONAČELNIK PREDVIĐA: Sneg bi trebalo da prestane oko 14.00, ZA VIKEND 10-15 CM

Građani su jutros imali problema pri dolasku na posao

Objavljeno:

Više od 1.000 ljudi i 160 vozila na beogradskim ulicama brine o funkcionisanju grada usled snežnih padavina, a shodno vremenskim prilikama, njihov broj se povećava, izjavio je gradonačelnik Beograda prof. dr Zoran Radojičić.

Gradonačelnik objašnjava da je „Beograd-put” od jutros u četvrtom stepenu angažovanja, kao i da druge gradske komunalne službe rade pojačanim kapacitetima.

– Samo iz JKP „Beograd-put” angažovano je 200 ljudi, vozača, mašinista, radnika, tehničara, inženjera i više od 115 vozila. Na stanju imamo osam hiljada tona soli i 2.500 kamenog agregata – rekao je Radojičić.

On je dodao da su pojedine linije gradskog prevoza u zastoju, ali da se problemi brzo rešavaju. Sneg bi trebalo da prestane oko 14 časova, a gradonačelnik ističe da se nove padavine očekuju već sutra.

– Za vikend se očekuje 10 do 15 centimetara snežnog pokrivača, kao i pad temperature. Očekuju nas ledeni dani budući da dnevna temperatura neće prelaziti nula stepeni. Svakako i građani treba da daju svoj doprinos i da očiste prostor ispred svojih kuća, zgrada i lokala, kako bismo zajedno naš grad učinili bezbednijim – rekao je Radojičić.

BONUS VIDEO: Intervju sa Aleksandrom Vučićem drugi deo

(Espreso.co.rs / Beoinfo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.