DAJ MI BAR MALO, BAR JEDNU RATU! Pažnja, pojavili se prevaranti na Karaburmi, nude zamenu brojila! OŠURIĆE VAS!
Strujomer / Ilustracija, Foto: Privatna arhiva

budite obazrivi

DAJ MI BAR MALO, BAR JEDNU RATU! Pažnja, pojavili se prevaranti na Karaburmi, nude zamenu brojila! OŠURIĆE VAS!

Zabrinuta sugrađanka zamolila nas je da upozorimo građane na moguću prevaru

Objavljeno:

Tek smo ušli u Novu godinu, a neke stare navike očito smo zadržali, jer izgleda da se sa prevarama već počelo.

Naime, na adresu naše redakcije jutros je stigla poruka zabrinute čitateljke, koja nas je zamolila da upozorimo građane na moguću prevaru, čiji je svedok bila lično.

Čitateljka Espresa, koja živi u beogradskom naselju Karaburma, navela je da je jutros doživela neprijatnost kada je na njena vrata pokucao čovek obučen u odelo Elektrodistribucije pod izgovorom da je došao da naplati zamenu strujomera (koji još nije zamenjen?!). Ona navodi da već neko vreme ide priča po Karaburmi da bi trebalo zameniti brojila za struju, kako bi mogli da pređu na digitalno očitavanje, ali da se to još uvek nije dogodilo, te joj je priča pomenutog muškarca odmah bila sumnjiva.

Naime, on je insistirao da ga pusti unutra, ali nije imao nikakvu legitimaciju kod sebe. Rekao je Elektrodistribucija plaća 2/3 za ugradnju, a domaćinstvo ostatak (oko 13.600 dinara).

Tražio je ženi da mu da tih 13.600, a kad je rekla da nema, tražio je "bar malo, ili bar jednu ratu". Bez priznanice, uplatnice, bilo čega. Samo da mu da "na ruke". Žena mu je rekla da nema i on je otišao.

Naša čitateljka je još navela da bi joj bilo žao ovaj muškarac nekog prevari i na taj način uzme novac, te moli sve građane da budu oprezni jer nije isklju;eno da je posredi prevara.

BONUS VIDEO: Intervju sa Aleksandrom Vučićem drugi deo

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.