POLICIJSKI SINDIKAT PRIKUPIO POMOĆ ZA CRVENI KRST: Veliki odziv građana u humanitarnoj akciji u Mirijevu!
Svaka čast, Foto: Kurir.rs

svaka čast!

POLICIJSKI SINDIKAT PRIKUPIO POMOĆ ZA CRVENI KRST: Veliki odziv građana u humanitarnoj akciji u Mirijevu!

Organizovano prikupljanje garderobe i stvari za ličnu higijenu

Objavljeno: 22:03h

Klub Prijatelja Sindikata Ujedinjeni kolektiv policije završava godinu sa donacijama, što je samo nastavak akcija koje su trajale tokom cele godine! U Mesnoj zajednici Novo Mirijevo danas je organizovano prikupljanje garderobe i stvari za ličnu higijenu, a sve pod pokroviteljstvom SUKP. Odziv članova Sindikata UKP i građana bio je veoma dobar, a stvari će biti donirane Crvenom krstu, kao i Domu za nezbrinutu decu i odrasle.

- Zahvaljujemo se svim ljudima na pokazanoj humanosti. Na čelu sa Klubom prijatelja, naši članovi su se ceo dan družili sa ljudima dobre volje koji su u velikom broju dolazili i donosili stvari i sredstva za higijenu. Sve što su naši aktivisti prikupili u ponedeljak će biti odneto u Crveni krst. Ako je neko bio sprečen, može doneti lično garderobu u u Crveni krst. Budimo humani, vaše male mnogima je puno - poručuju iz SUKP.

Građani su tokom vikenda donosili garderobu u periodu od 14 do 18 časova, a veliki broj ljudi dobre uključio se u akciju.

U planu je više ovakvih akcija na teritoriji cele Srbije i nadamo se da će nam se pridružiti i drugi sindikati kao i nevladine organizacije koje žele da pomognu onim najugroženijima, poručuju iz Sindikata Ujedinjeni kolektiv policije.

BONUS VIDEO: Siniša Mali za Espreso otkriva koliko je Srbija blizu bankrota

(Espreso.co.rs/ Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.