ODLUČITE SE ZA IDEALAN ODMOR I OSTVARITE MAKSIMALNE UŠTEDE Dvoje dece gratis do 15 godina u pratnji 2 odrasle osobe
Ako postoji turistička regija kojoj u potpunosti odgovara ovaj opis, onda je to Antalijska oblast u Turskoj, Foto: Promo

idealna destinacija

ODLUČITE SE ZA IDEALAN ODMOR I OSTVARITE MAKSIMALNE UŠTEDE Dvoje dece gratis do 15 godina u pratnji 2 odrasle osobe

Sjajna stvar je što ukoliko želite potpuni mir, imaćete ga, ali ukoliko želite da vaše letovanje bude sadržajno, zabavno, da u toku njega upoznate kulturu i istoriju

Objavljeno: 11:27h

Nakon čitave godine rutine, ranog ustajanja za posao i školu, obaveza i stresne svakodnevnice, svaka porodica i svaki njen član ponaosob, ima želju da odmori telo i dušu na nekom lepom, toplom mestu, gde je vazduh prepun soli i sunčevih zraka.

Ako postoji turistička regija kojoj u potpunosti odgovara ovaj opis, onda je to Antalijska oblast u Turskoj. Tirkizno plavo more Antalije, plaže u Kemeru opasane četinarskim šumama, ponosni Side sa ostacima antičke kulture, zatim luksuzni, golferski raj u Beleku i moderna, urbana Alanja, na vama je samo da izaberete prema sebi i trenutnim željama.

Već iduće godine, možete posetiti sledeće mesto, ali svakako ćete u svakom pronaći nešto što se pamti i greje preko zime. Za upravo ovu regiju opredeljuje se sve više naših ljudi, koji traže hotele za porodičan odmor, ali i koji obiluju brojnim sadržajima.

Hotel Green Palace
Hotel Green Palace foto: Promo

Sjajna stvar je što ukoliko želite potpuni mir, imaćete ga, ali ukoliko želite da vaše letovanje bude sadržajno, zabavno, da u toku njega upoznate kulturu i istoriju svojih ljubaznih domaćina, i to možete.

Od svega, najverovatnije će vas najviše obradovati informacija da mnogi hotelski kompleksi ove regije spadaju u grupu hotela iz ponude turističke agencije „1 A Travel“ , nazvane „dvoje dece gratis“, što znači da je u standardnim sobama, uz dvoje odraslih moguć boravak dvoje dece različitog uzrasta, pa čak i do 15 godina, a da je smeštaj u hotelu za njih potpuno besplatan, što je veoma bitna pogodnost pogotovo za višečlane porodice, jer ušteda koju će ostvariti na ovaj način nikako nije zanemarljiva.

Horel Green Palace
Horel Green Palace foto: Promo

Samo neki od hotela pogodnih za idealan porodični odmor, sa opcijom “dvoje dece gratis”, a koje nam preporučuju iz turističke agencije "1 A Travel" su: “Swandor Topkapi Palace” – Antalija , “Kervansaray Kundu” - Antalija , “Grand Ring Hotel” Kemer i “Lonicera Resort & Spa” – Alanja .

Hotel Santai
Hotel Santai foto: Promo

Ponuda koja je maksimalno posvećena najmlađima, a i njihovim roditeljima u smislu velikih ušteda prilikom uplata aranžmana, ide do toga da je u hotelima “IC Hotels Green Palace” , u Antaliji, i hotelu “IC Hotels Santai Family Resort” u Beleku, starosna granica za besplatnu uslugu za dvoje dece podignuta čak do 15 godina.

Hotel Green Palace
Hotel Green Palace foto: Promo

Pored ove pogodnosti i akcije “dvoje dece gratis”, početak godine je idealan da se ranom uplatom aranžmana obezbede i dodatni popusti koji trenutno iznose i do 40%. Požurite i na vreme osigurajte svoje mesto u nekom od ovih ili mnogih drugih hotela iz ponude turističke agencije “1 A Travel”. Posetite www.1atravel.rs ili pozovite call centar na broj 011/655-78-00

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.