ŠTA MUČI SRPSKOG DEDA MRAZA? Deca BEŽE OD MENE, na slikama me dodaju u FOTOŠOPU, DŽIPOVI zamenili IRVASE (VIDEO)
Muke sa decom, muke i sa irvasima: Deda Mraz, Foto: Espreso

ekskluzivno za espreso

ŠTA MUČI SRPSKOG DEDA MRAZA? Deca BEŽE OD MENE, na slikama me dodaju u FOTOŠOPU, DŽIPOVI zamenili IRVASE (VIDEO)

Ima li nade da Deda Mraz preživi i u dobu intenzivnog konzumerizma ili će ostati lik sa starih fotografija iz prošlog veka koje mnogi i dalje šeruju na svojim profilima po društvenim mrežama?

Objavljeno:
Dejan Katalina

Jedan od glavnih fazona pred Novu godinu je da se napravi intervju sa Deda Mrazom. To se radi iz sezone u sezonu i priča se već prilično izlizala, bez obzira na to koliko se autori trude da budu duhoviti i aktuelizuju ovaj izmišljeni intervju.

Mi smo se odlučili da vam prikažemo šta danas znači biti Deda Mraz u Srbiji, u vremenu fotošopa, društvenih mreža, modernih klinaca i tržnih centara koji ostvaruju sve dečije želje.

foto: giphy.com

Ima li nade da Deda Mraz preživi i u dobu intenzivnog konzumerizma ili će ostati lik sa starih fotografija iz prošlog veka koje mnogi i dalje sa nostalgijom šeruju na svojim profilima po društvenim mrežama?

Šta najviše "žulja" dobrodušnog belobradonju pred Novu godinu, šta ima protiv ljudi koji voze džipove sa zatamljenim staklima i koliko je zaista rezigniran zbog sveta toga - pogledajte u videu.

BONUS VIDEO:

VRELE BRAZILKE PODIŽU TEMPERATURU! Bum bum misice pokazale zašto nose titulu NAJ GUZE! (VIDEO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.