UČITELJ NAPAO NOVINARKU UZ NAJGORE UVREDE: Upao u redakciju, psovao urednici mrtvu decu! Posle saslušanja pušten!
Uputio novinarki niz uvreda, Foto: Jugmedia.rs

skandal u lebanu

UČITELJ NAPAO NOVINARKU UZ NAJGORE UVREDE: Upao u redakciju, psovao urednici mrtvu decu! Posle saslušanja pušten!

Ona je uspela da sam čin pretnji i ovog napadača fotografiše pred vratima redakcije dok je on slikao njen automobil

Objavljeno:

Muškarac starosti oko 45 godina upao je sinoć oko 21 čas u prostorije redakcije lokalnog portala Info centar jug u centru Lebana i zapretio glavnoj i odgovornoj urednici Žaklini Cvetković Mladenović da će joj dići automobil u vazduh.

Nakon niza izgovorenih uvredljivih i pogrdnih reči na račun urednice Infocentra jug, ovaj čovek je izašao iz prostorija redakcije i produžio ka automobilu novinarke koji je i slikao mobilnim telefonom, te joj zatim, kako tvrdi Cvetkovićeva, zapretio i deci, navodi Jugmedia.rs.

„Psovao mi je mrtvu decu i govorio kako ću ja tek da vidim šta će da mi se desi i kako će da mi digne automobil u vazduh. Inače, ja tog čoveka prvi put vidim u svom životu. Ono što je najstrašnije, kasnije sam saznala da je on učitelj u školi u koju ide moje dete“, kaže uznemirena urednica ovog portala

Ona je uspela da sam čin pretnji i ovog napadača fotografiše pred vratima redakcije dok je on slikao njen automobil.

Cvetkovićeva, kako je kazala da sumnja da ovaj incident ima političku pozadinu jer se u poslednjih godinu dana u nekoliko navrata dešavalo da svoj automobil zatekne izgreban, što je takođe prijavljivala policiji, a pred vratima redakcije, koja se nalazi u strogom centru ove varošice, ljudski izmet i različite pogrdne poruke.

Napadač na novinarku u Lebanu saslušan u policiji i pušten na slobodu

Napadač na urednicu portala Infocentar jug saslušan je noćas u lokalnoj policijskoj stanici i pušten na slobodu.

Portparol PU Leskovac Boban Zdravković kazao je da je rad po ovom slučaju u toku, a iz izvora bliskog istrazi potvrđeno je da je napadač učitelj u lebanske osnovnoj školi koju pohađa dete ove novinarke.

“Jako sam uznemirena jer je on sinoć pretio i mojoj deci i psovao ih. Kako mi je rečeno u policiji, on ne može biti uhapšen dok se ne saslušaju svi svedoci nemilog incidenta, a o tome će odluku zapravo doneti Osnovni javni tužilac", rekla je Cvetkovićeva.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Jugmedia.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.