Mesec ko lubenica: Večeras u 19:19 zamislite želju i bićete puni para! (GIF)

NARODNA VEROVANJA

Mesec ko lubenica: Večeras u 19:19 zamislite želju i bićete puni para! (GIF)

Na pun Mesec, sve postaje snažnije. Ako smo u harmoniji sami sa sobom, pun Mesec će nam doneti mnogo pozitivnih vibracija – svemir uvek reflektuje ono što nosimo unutar nas samih
Objavljeno: 19:53h

Mesec je nebesko telo najbliže Zemlji i zato je njegov uticaj na nas najsnažniji, a ima najjači uticaj kada je mlad ili pun. Večeras u 19:19 je pun Mesec, a ovo su verovanja koja postoje vezana za tu njegovu fazu. Zamislite želju i pratite uputstva: I najluđe čežnje će vam se ispuniti uz pomoć ovog trika! (GIF) Uticaj Meseca na plimu i oseku je već poznat, a uticaj na ljudski organizam koji sadrži 72 odsto vode, takođe je značajan. Inače, pun Mesec predstavlja astrološku opoziciju Sunca i Meseca odnosno period kada Mesec prima najviše svetlosti od Sunca. Tada možete videti Mesec kako blista na noćnom nebu u punom sjaju, a ta svetlost je čista energija. Na pun Mesec, sve postaje snažnije. Ako smo u harmoniji sami sa sobom, pun Mesec će nam doneti mnogo pozitivnih vibracija – svemir uvek reflektuje ono što nosimo unutar nas samih. Iako će zbog svoje snage na zdravstvenom planu napraviti dizbalans i mnogima doneti nesanicu, za finansije je ta energija dragocena.

Ovo je najednostavniji ritual: uzmete novčanicu (po mogućnosti crvenu) i njome mašete prema Mesecu i zamišljate kako vam se novac umnožava. Tu novčanicu onda ostavite u novčanik da prenoći, a idući dan potrošite. Slično ovome, kada je Mesec u fazi opadanja, gledajte u Mesec i razmišljajte o tome kako vaši problemi nestaju, opadaju. (Espreso.co.rs / 24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.