TRAMP ĆE SE RAZBOLETI, A PUTINU PRETI ATENTAT: Baba Vangina predviđanja za 2019. će vas SKAMENITI!
Baba Vanga, Foto: Wikipedia Commons

predvidela

TRAMP ĆE SE RAZBOLETI, A PUTINU PRETI ATENTAT: Baba Vangina predviđanja za 2019. će vas SKAMENITI!

Baba Vanga je za 2019. godinu predvidela nešto što bi moglo da promeni svet, a o njenim proročanstvima za narednu godinu piše i engleski San..

Objavljeno:

Ime Baba Vange počelo je intenzivno da se spominje kada su se neke stvari koje je ona prorekla, zaista dogodile.

Bugarska proročica ili kako je u svetu zovu "Nostradamus sa Balkana" preminula je 1996. u 85 godini. Za života je predvidela je mnoge događaje, a mnogi strahuju da bi njena najstrašnija predviđanja sada mogla i da se ostvare.

Baba Vanga je za 2019. godinu predvidela nešto što bi moglo da promeni svet, a o njenim proročanstvima za narednu godinu piše i engleski "San", koji se poziva na to da je predvidela "Bregzit", teroristički napad na Njujork 2001. i dolazak Donalda Trampa na mesto predsednika Amerike.

Britanski tabloid piše da je Baba Vanga predvidela da će se 2019. dogoditi atentat na Putina, Donald Tramp će oboleti od čudne bolesti i postepeno će gubiti sluh, svetska ekonomska kriza će biti jača od one pre desetak godina, dok će cunami razoriti dobar deo Azije, kao i to da će veliki meteorit pogoditi Rusiju.

Predsednik Rusije Vladimir Putin trebalo bi da vodi računa i da čuva leđa, jer će se, kako kaže baba Vanga, dogoditi ekstremni pokušaj ubistva.

foto: EPA/ALEXEY NIKOLSKI

Sam Putin priznao je da je nekoliko puta neko pokušao da ga ubije, ali da veruje svom mnogobrojnom obezbeđenju koji su zaslužni za to što je još živ.

Ne tako dobra predviđanja bugarska proročica je imala i za prvog čoveka SAD-a u ovom vremenu Donalda Trampa, koji će oboleti od misterizne bolesti usled čega će doći do postepenog gubitka sluha, sve dok potpuno ne ogluvi.

foto: AP / Evan Vucci

Takođe, jedan od članova Trampove porodice imaće saobraćajnu nesreću, ali nije poznato o kome se radi, ni da li će preživeti.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.