Obara Ginisove rekorde kao od šale! Paraćinac lepi kašike na lice i odmotava toalet papir za 17 sekundi! (VIDEO)

BRAVO MAJSTORE

Obara Ginisove rekorde kao od šale! Paraćinac lepi kašike na lice i odmotava toalet papir za 17 sekundi! (VIDEO)

Ovaj genijalni dečko poslednji rekor oborio je 05. jula ove godine u disciplini najviše kašika postavljenih i balansiranih na licu u jednoj minuti
Objavljeno: 15:50h

Dalibor Jablanović (30) pravi je ponos naše zemlje. Razlog za to je što je ovaj Paraćinac uspeo da obori čak 25 Ginisovih rekorda i time postao Srbin sa najvećim brojem oborenih rekorda. Dalibor je po profesiji inženjer, koga je od malih nogu interesovalo obaranje rekorda. - Ja sam Ginisove rekorde pratio od malih nogu i uvek sam želeo da ih oborim. Jednom prilikom posetio sam njihov sajt i gledao sam novine iz Ginisove knjige. Tako sam pronašao opciju po kojoj mogu da napravim snimak, pošaljem ga i oborim rekord, što sam i uradio.

Dalibor Jablanović
Rekordi koje je Dalibor srušio nekima zvuče lako ili možda čak smešno, ali zapravo ih je jako teško oboriti. On je prvi u broju kašika koje je balansirao na licu, najbržem razmotavanju rolne toalet papira jednom rukom, najviše zakačenih šnalica na kosi za 30 sekundi, najviše stik notes zalepljenih papirića na lice za minut i za 30 sekundi... - Bilo je veoma teško. Svi rekordi su imali dosta velike rezultate tako da ih je bilo vrlo teško oboriti, zatim tu su bili ljudi koji su izvanredni i veliki takmicari, oni su vam bili velika konkurencija.
Dalibor Jablanović
Iako je bilo teško, Dalibor kaže da je bilo i smešnih i zanimljivih situacija. Jedna od njih je to što je i svoju babu uveo u Ginisovu knjigu! - Prilikom jednog izazova, morao sam imati pomagača. Kako je baka bila jedina slobodna, zamolio sam je za pomoć, na šta je naravno pristala. Kao moj pomagač ušla je u knjigu - priča Jovanović kroz smeh.

Moj san je bio da oborim barem jedan rekord, i da se pridružim Srbima koji su obarali rekorde.
Dalibor Jablanović
ne odustaje i nastaviće da ruši svetske rekorde u što više kategorija.
Dalibor Jablanović
Pa, Dalibore, držimo ti plačeve!

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.