DVORCI NA DEDINJU I STVARI IZ TITOVOG SEFA SU UZETE KARAĐORĐEVIĆIMA! Srpski kralj traži pravdu
Krajnje je vreme da se sva pitanja vlasništva nad ukradenom imovinom reše odmah, korektno i bez daljeg odugovlačenja, Foto: Promo

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

DVORCI NA DEDINJU I STVARI IZ TITOVOG SEFA SU UZETE KARAĐORĐEVIĆIMA! Srpski kralj traži pravdu

Privatno vlasništvo ne može da se tretira drugačije u zavisnosti od toga da li je stečeno u prošlosti ili sadašnjosti, to su dvostruki standardi

Objavljeno: 13:35h

U ime svih građana čija je imovina nezakonito oduzeta kao i imovina moje porodice, hitno tražim pravdu.

Privatno vlasništvo je jedno od najosnovnijih ljudskih prava i osnova je svih demokratskih i civilizovanih zemalja. Srbija je doživela brojne nepravde, i njen narod ne zaslužuje još jednu.

Privatno vlasništvo ne može da se tretira drugačije u zavisnosti od toga da li je stečeno u prošlosti ili sadašnjosti, to su dvostruki standardi. Krajnje je vreme da se sva pitanja vlasništva nad ukradenom imovinom reše odmah, korektno i bez daljeg odugovlačenja.

Dva dvora u okviru Dvorskog kompleksa na Dedinju, Kraljevski i Beli dvor, kao i sva ostala imovina, uključujući sadržaj sefa 555 u Narodnoj banci, nesporno su privatna imovina kralja Aleksandra I. Te nekretnine su kupljene, građene, održavane i finansirane iz ličnih sredstava mog dede Kralja Aleksandra I, za šta imam apsolutne i neoborive dokaze.

Ima još mnogo porodica koje zahtevaju pravdu i vraćanje svoje imovine, a ja u ime svih nas kažem da pravda mora da prevlada.

Ovo pitanje mora da se reši odmah, na prijateljski i civilizovan način, i ja se radujem što ću biti deo toga.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.