JEDAN PAKETIĆ, PUNO LJUBAVI: U Aranđelovcu podeljeni novogodišnji paketići deci iz socijalno ugroženih porodica!
Crveni krst Aranđelovac i ove godine organizovao je dodelu novogodišnjih paketića za decu iz socijalno ugroženih porodica, Foto: Privatna arhiva

U susret praznicima!

JEDAN PAKETIĆ, PUNO LJUBAVI: U Aranđelovcu podeljeni novogodišnji paketići deci iz socijalno ugroženih porodica!

Bojan Radović se zahvalio Crvenom krstu Aranđelovac, donatorima, privrednicima, osnovnim i srednjim školama iz Aranđelovaca, volonterima na organizaciji manifestacije i čestitao predstojeće praznike!

Objavljeno: 13:08h

Crveni krst Aranđelovac i ove godine organizovao je dodelu novogodišnjih paketića za decu iz socijalno ugroženih porodica.

Prisutnima se obratio predsednik opštine Aranđelovac:

"Draga deco, poštovani roditelji, pred nama su Novogodišnji i Božićni praznici i prilika je da se zajedno okupimo kako bismo našim najmlađim sugrađanima podarili pažnju i ljubav – nešto što svako dete zaslužuje. Ovde smo da svi zajedno pokažemo jedinstveno koliko nam znače naša deca i glasno kažemo da jedina vrednost posla kojim se bavimo jeste da njima ostavimo u zalog lepše detinjstvo, bolju sadašnjost i priliku za kvalitetniji život.Videti decu, njihov osmeh, sreću i radost – to je nešto što je vrednije od svih materijalnih dobara i vrednost koja nema cenu. To je ono za šta se zalažemo i bez naše dece, bez budućnosti sve je uzaludno. Svaki naš trud, rad i zalaganje na krajnjem ishodu predstavlja borbu za njih – naše mališane i one koji dolaze posle nas."

1 / 5 Foto: Privatna arhiva

Bojan Radović se zahvalio Crvenom krstu Aranđelovac, donatorima, privrednicima, osnovnim i srednjim školama iz Aranđelovaca, volonterima na organizaciji manifestacije i čestitao predstojeće praznike:

"Dragi mališani, poštovani prijatelji, u ime Opštine Aranđelovac čestitam vam predstojeće praznike, da ih provedete u radosti sa svojim najmilijima. Čvrsto verujem da ste vi budućnost ovog grada i da ćete postati veliki i pravi ljudi. Želim vam puno zdravlja i svu sreću ovoga sveta. Nek je srećna Nova 2019. godina. Živeli!"

BONUS VIDEO

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.