PRAVO JE VREME DA RAZMIŠLJATE O LETOVANJU: Iskoristite priliku za popuste na rane rezervacije čak i do 40%!
Letovanje iz snova sa 1A Travel, Foto: Promo

SJAJNA PONUDA

PRAVO JE VREME DA RAZMIŠLJATE O LETOVANJU: Iskoristite priliku za popuste na rane rezervacije čak i do 40%!

U toku su i popusti za rane uplate, pa se tako u pojedinim hotelima, sa aktuelnim cenama može uštedeti i do 40%.

Objavljeno: 15:44h

Iako vam ne deluje tako kada pogledate kroz prozor ili zakoračite na ulicu, leto je već uveliko počelo.

Još malo pričekajte sa brisanjem prašine sa kofera i pakovanjem, ali nikako nemojte sve prepustiti slučaju. U agenciji “1A Travel” , kao i čitavu deceniju unazad, čekaju vas zanimljive destinacije i izuzetno primamljive ponude.

U toku su i popusti za rane uplate, pa se tako u pojedinim hotelima, sa aktuelnim cenama može uštedeti i do 40%. Naravno, popularna akcija „dvoje dece gratis“ je i ove godine tu, pa je tako smeštaj u mnogobrojnim hotelima porodičnog tipa, za dvoje dece u pratnji dve odrasle osobe potpuno besplatan, što je za višečlane porodice svakako velika ušteda.

foto: Promo

Kao i mnogo godina do sada, Turska je destinacija koja prednjači po broju hotela u ponudi, kao i po broju zadovoljnih i odmornih putnika, koji se sa osmehom i finim, preplanulim tenom vraćaju svojim domovima i odmah počinju da maštaju o sledećem letu, poneseni utiscima i uspomenama. Pored Turske, u ponudi imamo još primamljivih destinacija za odmor. Jedna od njih je prelepi Kipar, već odavno veoma popularna destinacija koju naši turisti vole da posećuju, ali i Egipat sa svojom bogatom istorijom, plažama i hotelskim kompleksima koji tokom cele godine privlače veliki broj gostiju.

Porto Belo
Porto Belo foto: Promo

Jedan od najprodavanijih hotela u čuvenoj Antaliji, svakako je Porto Bello Hotel Resort & Spa – 5* , sa popustom od 30%. Hotel se nalazi na sopstvenoj plaži, izdvojenom delu poznate gradske plaže Konjalti, a od centra gradske vreve Antalije, udaljen je oko 6 km. Sa osvrtom na odnos cene i kvaliteta usluge, hotel je odličan izbor i za porodični odmor, za parove bez dece, kao i za mlade.

Još jedna interesantna ponuda u Antaliji je iz čuvenog lanca hotela, IC Hotels Green Palace 5*, sa popustom od 25% za rane uplate. Nalazi se na samo 15 km od aerodroma u Antaliji. Hotel je okružen fantastičnom prirodom, zelenilom prijatnim za oko i telo i uređenim baštama i vrtovima, sa najrazličitijim rastinjem i cvećem. Nalazi se na sopstvenoj, peščanoj plaži, a osim kupanja u moru i sunčanja na toplom pesku, gostima su na raspolaganju bazeni, otvoreni, ali i jedan zatvoren, za decu, sa toboganima i animacijom ili poseban, oaza bazen.

Na oko samo tridesetak kilometara od aerodroma u Antaliji i 7 km od centra Beleka, nalazi se mesto za savršen porodični odmor. U pitanju je IC Hotels Santai Family Resort 5* , sa popustom od 25% za rane rezervacije. U pitanju je resort koji poseduje svoju, 300 metara dugačku peščanu plažu, okruženu prijatnim borovim hladom. Idealan za mališane, sa prilagođenim sadržajem za sve uzraste, pa čak i bebe, odlična je prilika za pravi odmor.

Santai
Santai foto: Promo

Ukoliko se ipak odlučite da vaša destinacija bude Kemer, iz naše ponude izdvajamo Grand Ring Hotel 5*, sa poustom od 35%. Nalazi se u oblasti Beldibi, preko puta plaže, na oko 10km od centra Kemera i oko 45km od aerodroma u Antaliji. Hotel ima svoju plažu od sitnog šljunka koja se nasipa peskom. Namenjen je porodicama koje žele spoj mirnog odmora i raznovrsnih aktivnosti za najmlađe.

Grand Ring
Grand Ring foto: Promo

Jedan od novijih hotela u Kemeru je Dosinia Luxury Resort 5*, sa popustom čak od 40% za rane rezervacije. Hotel je otvoren 2017. godine i nalazi se u oblasti Beldibi, na oko 10km od centra Kemera i oko 45km od aerodroma u Antaliji. Hotel ima svoju peščano-šljunkovitu plažu od koje ga deli ulica. Okružen zelenim krošnjama predstavlja oazu mira i savršen odmor od svakodnevnice.

Dosinia
Dosinia foto: Promo

Na vreme posetite agenciju 1A Travel ili pozovite call centar na broj 011/655-78-00 i ljubazni radnici agencije će vam pomoći u vašem odabiru hotela, a vi ćete uz veliku uštedu već sada za vas obezbediti savršeno letovanje.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.