SERGEJ I BIKOVIĆ NASTAVILI DA SE PREPUCAVAJU: Trifunović obukao provokativnu majicu, a tu je i Željko Mitrović
Sergej Trifunović, Miloš Biković i Željko Mitrović u klinču, Foto: Zorana Jeftić, Društvene mreže

opet se oglasio

SERGEJ I BIKOVIĆ NASTAVILI DA SE PREPUCAVAJU: Trifunović obukao provokativnu majicu, a tu je i Željko Mitrović

Žurka se nastavlja...

Objavljeno: 12:14h

Srpski glumci Miloš Biković i Sergej Trifunović na društvenoj mreži Twiter razmenili su poruke povodom nedavnog protesta opozicije koji se svake subote održava u Beogradu već nekoliko nedelja.

Sve je počelo kad je na svom Tviter profilu Miloš Biković napisao:

"A u Parizu žurka..."

Oštar na jeziku, Sergej mu je dogovorio :

"Žurka i u Beogradu, mili. Naidji", napisao mu je Trifunović, koji je kasnije dodao da Biković voli dobre žurke.

"Posle takvih žurki se loše trezniš ako se svašta pomeša. Tematske žurke su maskenbal sa nepoznatim ishodom", napisao je Biković.

"Mislim da bi ovih 50 soma ljudi and counting baš obrnuto, rekli da je ovo što se dogadja na ulicama tvog rodnog grada, upravo žurka otrežnjenja, no Bože moj. Percepcije su uvek različite. Zavisi gde si. Bitno je da je tebi dobro tamo gde si", odgovorio mu je Trifunović, ali je dobio ekspresan odgovor.

Kako je jutro pametnije od večeri, Sergej je prenoćio i danas uputio pozrav vlasniku TV Pinka Željku Mitroviću i glumcu Milošu Bikoviću.

Povod za ovakav tvit je svakako Bikovićev komentar na proteste u Parizu, ali i Mitrovićeva izjava da su Sergej i on bili prijjatelji, kao i da je Sergej tada bio normalan.

Naime, Mitrović je u poslednjem intrevjuu govorio o prijateljstvu s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem koje i danas traje, ali i o nekadašnjem prijateljstvu sa Sergejem Trifunovićem.

- Inače, Sergej je bio moj prijatelj, dolazio je kod mene kući na te partije koje sam pravio. Ja sam jedan od odgovornih koji je Segeja upoznaop sa Vučićem.To je bilo za vreme bombnardovanja 1999. Bio sam prilično tada organizovan oko odbrane beogradskih mostova, pravio koncerte sa onim targetima. Sergej me je tih dana stalno zvao. Imao je samo jedan zahtev- Da nađem način da izađe iz zemlje da zbriše odavde. Plašio se mobilizacije i samo je tražio način da ode.Pozvao sam Vučića tada i zamolio ga za Sergeja da ga pusti da ide, jer prosto ne mogu da slušam plakanje svaki dan. Vučić nas je tu otresao, nije hteo ni da čuje za to. Onda sam ja bio uporan u tome jer me je ovaj pritiskao svaki dan.Na kraju je Vučić pristao da se vidimo, otišli smo kod njega i posle silnog plakanja Vučić mu je dao dozvolu i Sergej je otišao iz zemlje. Ali moram da kažem da Sergej nije tada bio nenormalan, bio je normalan momak. Družili smo se, i mogu da kažem da smo bili prijatelji - izjavio je Mitrović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.