ČOVEK JE KRVNIČKI TUKAO SVOJU MAJKU: Evo šta mu se dešavalo sa TELOM nakon SMRTI!
Starica, ilustracija, Foto: Twitter printscreen

ZASLUŽIO JE?

ČOVEK JE KRVNIČKI TUKAO SVOJU MAJKU: Evo šta mu se dešavalo sa TELOM nakon SMRTI!

Svi su zaključili da sve što mu se desilo nakon smrti je nastalo jer je bio nepokoran prema majci

Objavljeno: 23.12.2018. 18:52h
  • 6

Šejh Abas koji radi u gasulhani u Džiddi već 21 godinu, i dobrovoljno kupa mrtvake (znači bez ikakve novčane naknade), ispričao je sledeći događaj koji se desio lično njemu.

Šejh Abas priča: “Nazvali su me u moju kancelariju rekavši mi da je u toj i toj ulici i kući umro čovek, pa ako mogu da dođem do kuće i obavim šta treba. Kad sam došao pred kuću, video sam da se radi o bogatoj porodici. Ušao sam u kuću i ostao bez teksta. Sve je bilo u staklu, mramoru, dosta toga je bilo pozlaćeno. Čovek je bio milioner. Kada sam ušao u sobu u kojoj je on na krevetu ležao mrtav, nisam mogao da se snađem jer je sva bila u ogledalima. Dok sam hodao na podu sam gledao svoje tabane i lice, sve je bilo u ogledalima. Na sredini sobe je bio veliki krevet prekriven svilom. Na krevetu je ležao on a oko njega tri sluškinje različitih nacionalnosti."

- Iznenadio sam se. Ovakvo stanje "mejjita" nisam našao u knjigama "fikha" ni u knjigama koje govore o načinu pripremanja mrtvaca za dženazu. Nazvao sam jednog šejha, objasnio mu slučaj i pitao kako da postupim. Šejh mi je iznenađen i pogođen samo kratko rekao:“Šejh Abas, uradi kako misliš da je najbolje, ja ne znam.“Prišao sam krevetu i otkrio bijeli čaršaf kojim je bilo prekriveno njegovo telo i lice. Umro je pre jednog sata. Kada sam otkrio njegovo lice, JEDAN MRAV JE IZAŠAO IZ NJEGOVOG NOSA. ONDA SU POČELI MRAVI, NJIH MNOGO, JEDAN ZA DRUGIM DA ULAZE U USTA A IZLAZE NA UHO, IŠLI SU PREKO LICA A ZATIM SU ULAZILI NA UHO A IZLAZILI NA USTA i NOS.

 

- Pozvao sam njegove sinove da mi pomognu oko kupanja, međutim oni su odbili, samo je jedan njegov unuk pristao da mi pomogne. Onako u čaršafu smo ga uzeli i stavili u kadu koju smo prije toga napunili vodom. Nekoliko sam ga puta potopio kompletnog kako bi mravi izašli iz njegovog tela. I stvarno je tako i bilo, kada bi ga god potopi, mravi su izlazili iz ušiju, nosa i usta. Tako sam radio dok mu se tijelo nije očistilo od mrava, pokupio sam ih rukom sa površine vode i izbacio napolje. Nikad u svom životu ovo nisam vidio, okupao sam na stotine tela, ali ovako nešo nisam vidio, da nakon samo sat vremena od smrti iz tela izlaze životinje. Četiri noći nisam mogao da zaspim, stalno mi je bila njegova slika pred očima. Bilo kako bilo, njegovi sinovi nisu bili raspoloženi za razgovor. Seo sam u auto sa ovim unukom koji mi je pomogao oko kupanja i tada sam mu rekao:“Ovo što smo ja i ti vidjeli oko mrava, nećemo nikome da govorimo, međutim, ja već 21 godinu kupam mrtvake, ovo nikad nisam video, kakv je bio tvoj deda?“

- Unuk obori glavu i reče: “Vidi šejh, ja znam da ću biti pitan pred Allahom, ali ja znam sigurno da je moj dedo udarao i tukao svoju majku, UDARAO JU JE TOLIKO DA BI SE ONA SVE DERALA, ONAKO SE NI ŽIVOTINJA NE UDARA. Sećam se jednom da ju je tako izudarao, da njegova deca koji su tada bili već odrasli, uzeli svoju nanu o odveli je u policiju da ga prijave zajedno sa njom. Kad su tamo došli, ona je izjavila da njeni unuci ne govore istinu i da nju njen sin ne udara. Eh, ja Rabbi, to je srce majke, bilo ju je stid i sramota da se čuje kako je njen sin nasilnik, trpjela je bol i udarce …a njegova kazna je počela pre njegove dženaze i spuštanja u kabur. Šejh kao i drugi učenjaci su zaključili da sve što mu se desilo nakon smrti je zbog nepokornosti prema majki.

Bonus video:

(Espreso.rs / Saudin Cokoja)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media