EVRI VAM IZ DŽEPA VIRILI, ZLOBNICI U LEĐA PIRILI! Ovo su najbolje novogodišnje SMS čestitke!
Ovo su najbolje NG čestitke, Foto: Profimedia

pošaljite ih nekom :)

EVRI VAM IZ DŽEPA VIRILI, ZLOBNICI U LEĐA PIRILI! Ovo su najbolje novogodišnje SMS čestitke!

Šta čekate? Telefone u ruke i copy- paste sa Espresa!

Objavljeno:

Nova 2019. godina samo što nije!

Svi se nadamo nekim promenama na bolje, pravimo planove, pokušavamo da se otarasimo starih navika, bivših ljubavi, nekih loših sećanja...

Praznična atmosfera je prilika da budemo lepo raspoloženi, okruženi ljudima koji nas vole i koje volimo. Ako niste u mogućnosti da novogodišnje praznike provedete sa sebi dragim ljudima, čestitajte im bar Novu godinu nekom šaljivom, ljubavnom ili bezobraznom porukom.

Mi smo za vas sakupili najlepše SMS čestitke koje možete poslati svojim voljenim ljudima.

* Ako vidiš čoveka u crvenom kako te trpa u vreću, nemoj se uplašiti to samo Deda Mraz ispunjava moju Novogodišnju želju!

* Želim ti da ti nova 2015. godina donese dvanaest meseci sreće, 52 nedelje zabave, 365 dana uspeha, 8.760 sati dobrog zdravlja, 52.600 minuta sreće, 3.153.600 sekundi zadovoljstva i... to je sve!

* Neka tvoje brige traju koliko i tvoje novogodišnje odluke! Srećna Nova!

* Srećna Nova, zaljubljeno Valentinovo, srećan Uskrs, sretćan rođendan, srećan Božić... a sada me ne gnjavi sledećih 12 meseci!

* Ponoćna svetiljka se gasi ljubav u meni gori Novu godinu ti čestita ona koja te vise od zivota voli

* Na ovom ekranu ne mogu stati sve moje želje, moze stati nekoliko slova – Srećta ti godina nova.

* U životu ti želim sve najbolje: zdravlja, veselja, ljubavi…bla,bla,bla… Dosta tih pizdarija! Želim ti neverovatan sex, takav da te infarkt strefi, želim ti da u pola manje radiš, a da te plaćaju tri puta više. Hiljadu ludih noći sa najludjim prijateljima. Ako ovo pošalješ na 10 adresa dogodiće se… ništa…. kao i obično.. ali barem ćeš uspeti da izmamišosmeh svojim prijateljima…:P

* Znam da znaš šta ti želim. Srećna Nova godina.

* Zamisli da si Deda Mraz. Koliko bi želja morao da ispuniš u novogodišnjoj noći? Al’ pošto nisi, imaš samo jednu obavezu – požuri, kasniš na proslavu!

* Ako je sreća pahulja, zelim ti planinu belu. Ako je ljubav kap vode, zelim ti reku celu. Ako je uspeh zvezda, zelim ti nebeski svod. Ako je drug kao brat i ti si meni rod. Neka ti ova Nova Godina donese sve sto u poruci staje i neka medju nama Vecno Prijateljstvo Traje.

* U krizi moramo štedeti na svemu, pa i na računu za telefon. Zato koristim ovaj sms da vam poželim srećnu Novu 2018. godinu, Božić, rođendan, slavu i Uskrs. Lepo pocrnite na letnjem odmoru, a u slučaju da kriza potraje, srećna vam i 2020. godina.

* Nek’ ti srce, novčanik i krevet nikad ne budu prazni u novoj 2019. godini!!!

* U ovoj Novoj godini evri vam iz džepa virili, zlobnici vam u leđa pirili, mnogo vas sve ( vaše ime ) voli a za ostale nek vas uvo boli.

* Neka ti godina ova bude kao iz snova. Želim ti vilu na Tari, auto Ferari, krpice iz Pariza i karticu Viza punu deviza. Imala uvek povod za dobar provod.

Šta čekate? Teleefone u ruke i copy- paste sa Espresa!

Bonus video:

Espreso.co.rs je za vas snimio novogodišnju pesmu (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.