HRVATSKI ISTORIČAR ŠOKIRAO REGION: Srbija nikada neće biti SLABA, treba da proglasi OKUPACIJU teritorije KOSOVA!
Ilustracija, Foto: Printscreen

reč stručnjaka

HRVATSKI ISTORIČAR ŠOKIRAO REGION: Srbija nikada neće biti SLABA, treba da proglasi OKUPACIJU teritorije KOSOVA!

Anglo-američka politika je politike prevare, laži, manipulacija oličena u geslu da cilj opravdava sredstvo

Objavljeno:

Kratkoročno, srpski i ruski interes se ne moraju uvek podudarati, ali dugoročno, interes Rusije je i interese Srbije. Jer samo jaka Rusija garantuje opstanak Srbije.

S druge strane, dugoročni interesi anglo-američkih centara moći su uvek anti-srpski, a najčešće i kratkoročni interesi nisu u sukladu sa interesima Srbije. U očima Londona i Vašingtona Srbi su proruski faktor na Balkanu, zbog istog, slavenskog porekla, iste pravoslavne vere i savezništa ta dva naroda. Nikad Srbija neće biti dovoljno slaba, pa da Zapad u njoj ne gleda enklavu za prodor Rusa prema Jadranu.

I za sve ostale narode Balkana jedina je šansa veće prisustvo Rusije i Kine u ovim kolonijama koje same sebi tepaju da su države. Slovenija, Hrvatska, BiH, Crna Gora, Makedonija, Bugarska gotovo da nemaju ni tragove suvereniteta, nego servilno izvršavaju naloge zapada najčešće na svoju štetu. Na našim prostorima može biti mira jedino kad Balkan bude u rukama balkanskih naroda, a dok god budemo pešadija u sukobu zapada sa Rusijom i celim svetom, novi ratovi će biti neminovnost.

Koncept Britanije i Amerike je jedna globalistička super država kojom upravljaju centri moći i kontrole novca, megakorporacije, lobističke organizacije, a služi im bezlična masa, bez identiteta, porodice, tradicije, kulture, potpuno zombirane rijalitijima i svim vrstama zaglupljivanja, jer kako kaže Jelena Jelisavčić, najbolji su robovi oni koji ni ne znaju da su robovi.

Koncept Rusije i Kine je svetska zajednica suverenih država. Zato Rusija nikad nema petu kolonu u nekoj zemlji, nema žene u crnom ni fondove za humanitarna prava, nego se dogovara direktno sa legalnim predstvanicima te zemlje i naroda. Anglo-američka politika je politike prevare, laži, manipulacija oličena u geslu da cilj opravdava sredstvo.

Svu odvratnost anglo-američke politike vidimo na primeru Hrvatske. Iako je Hrvatska njihov pokorni sluga, prvo su je prisilili da od Izraela uzme 30 godina stare avione koji joj ne trebaju, ali to nije dovoljno, avioni neće dobiti garancije za letenje dok i Americi ne plati reket, odnosno dok ih američka kompanija Lokid Martin ne servisira. Ni Hrvatska ni Bugarska ni Makedonija nisu profitirale iako su od prvog dana izvršavali svaki nalog zapada. Srbija, poučena njihovim primerom treba da vodi što je više moguće samostalnu i suverenu politiku.

Vojska tzv. Kosova najnovija je podmetačina Amerike. Srbija to treba iskoristiti i proglasiti okupaciju jednog dela svoje teritorija. Sad ili nikad!

Vojska tzv. Kosova bila bi formirana sve i da Srbija nije sprečila ulazak tzv. Kosova u Interpol. Pitanje je jedno tajminga. Ali sam taj poraz američkih lobista u interpolu pokazuje da se stvari menjaju i da sve više zemalja u svetu odbija američke diktate i ucene. Na tom pravcu ubuduće treba biti i Srbija, jer se do sada politika Srbije prema Rusiji mogla svesti na onu staru narodnu: „Kad je muka gde si Đuka, kad *ebete Đuku ne zovete.“

Bonus video

Emisija Kratki espreso!

(Espreso.co.rs/Pravda)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.