PITBUL BAK JE BIO NATRAŽENIJA FACA BEOGRADA! Nestao je pre 3 godine, a njegova vlasnica ima jaku poruku za sve!
Svako ima nekog koga nema, Foto: Facebook/ Bak - Najtraženija FACA Beograda

Ljubav

PITBUL BAK JE BIO NATRAŽENIJA FACA BEOGRADA! Nestao je pre 3 godine, a njegova vlasnica ima jaku poruku za sve!

Pitbul Bak nestao je pre više od tri godine, 17. jula 2015. godine

Objavljeno:

Kućni ljubimac nije samo životinja koja živi u vašem domu, kućni ljubimac je član porodice.

Ukoliko ste vlasnik psa, sigurno ste već čuli za Baka - najtraženiju facu Beograda. Pitbul Bak nestao je pre više od tri godine, 17. jula 2015. godine.

Vlasnica Maja je na sve načine pokušala da nađe svog četvoronožnog prijatelja. Naime, Bak je tada imao deset godina.

Ona je osnovala grupu na Fejsbuku pod nazivom "Bak - Najtraženija FACA Beograda".

Budući da sam i sama vlasnica bigla, pratim Majinu grupu. Pre mesec dana me je obradovao post u kojem piše da je Maja dobila divan poklon od svojih prijatelja - pitbula koji je po svom prethodniku dobio ime - Bak.

foto: Facebook/ Bak - Najtraženija FACA Beograda

Ovim povodom kontaktirali smo Maju koja nam je rekla šta je Bak predstavljao za nju i kako se oseća što ponovo ima četvoronožnog prijatelja. Njeno pismo prenosimo u potpunosti.

"Bio član, i ostao član porodice.

foto: Facebook/ Bak - Najtraženija FACA Beograda

Svi već znaju kad je i kako je nestao, i da smo uradili sve što smo mogli da ga pronađemo. Ali nismo imali sreće. Ako je još uvek živ, a nadamo se da jeste, on je sada dekica, i ima već skoro 14 godina. A ako nije živ, svi mogu da budu sigurni da je imao 10 godina prelepog savršenog i srećnog psećeg života. Dobijao je ljubav i davao je tri puta više toliko ljubavi. To nas teši.

Teško da je neko ko se makar jednom poigrao s njim, ostao ravnodušan za njegov karakter, i njegov pametni pogled.

Nisam više toliko aktivna u post-ovanju objava na internetu, lepljenja flajera i slično, jer prosto vreme i obaveze su učinile svoje, ali daleko od toga da smo odustali i da ne mislimo da postoji mogućnost da ga ponovo vidimo, pa makar na kratko...

Dugo nam je trebalo da se trgnemo i da damo šansu nekoj novoj njuškici da postane deo porodice, jednostavno smo odbijali svaku ideju o tome jer nam je Bak previše nedostajao.

foto: Facebook/ Bak - Najtraženija FACA Beograda

17.novembra ove godine smo postali bogatiji za novog člana. Prijatelji su nam tog dana napravili iznenađenje, i mi smo presrećni. Sada imamo malog psića od dva meseca i idemo sve ispočetka. Naravno da je nasledio ime njegovog prethodnika, najboljeg psa na svetu - Baka. Kažu da je trebalo mnogo ranije ali jednostavno nije nam se dalo, možda je istina da bi nam bilo lakše.

Ja savetujem to svima kojima se desilo što i nama, da nastave da traže svog nestalog psa, ali da udome još makar jednu njuškicu. Sada je zima, sada je to najpotrebnije psima koji su napolju, ili u nekom od azila, da nađu topli dom i sigurnost do kraja njihovog života."

Kao što pesma kaže "svako ima nekog koga nema".

BONUS VIDEO: SAMOJED GLEDA CRTAĆ I OPONAŠA GLAVNE JUNAKE! A tek kad čujete njegovo zavijanje (VIDEO)

(A.Rakonjac)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.