OVO JE ŽIRO-RAČUN NOVINARA KOME JE ZAPALJENA KUĆA: Milanu Jovanoviću treba pomoć, urgentni lekovi, inhalator...
Pomozimo Jovanoviću da normalno živi, Foto: Privatna arhiva

HUMANI, DA VAS VIDIMO

OVO JE ŽIRO-RAČUN NOVINARA KOME JE ZAPALJENA KUĆA: Milanu Jovanoviću treba pomoć, urgentni lekovi, inhalator...

Jovanović je izgubio sve, a najveći problem je što je ostao bez lekova

Objavljeno:

Nepoznate osobe ubacile su „Molotovljev koktel“ pa pucale na ulazna vrata kuće novinara Milana Jovanovića kako niko ne bi mogao da izađe. Jovanović je izgubio sve što je u životu stekao, a uveren je da je razlog napada njegovo pisanje, jer se nikome nije zamerio.

Jovanović je izgubio sve, a najveći problem je što je ostao bez lekova, inhalatora i aparata za kiseonik, za koje mu je potrebno 100.000 dinara. On ima tri bajpasa i bronhijalnu astmu, zbog koje mu je kiseonik neophodan.

Slavko Ćuruvija fondacija poziva novinarske i nevladine organizacije i udruženja, sve druge organizacije i građane, da uplatom dobrotvornog priloga što pre skupimo bar 100.000 dinara za najhitniju pomoć Milanu Jovanoviću, novinaru portala Žig info, kome su u noći između utorka i srede na kuću bačeni molotovljevi kokteli, nakon čega mu je izgorela kuća, a on ostao bukvalno bez ičega.

Ulatu je moguće izvršiti preko platforme donacije.rs na linku https://www.donacije.rs/projekat/milanjovanovic/

Podsetimo, juče oko 3.30 u Vrčinu su nepoznate osobe zapalile kuću novinara Milana Jovanovića i kroz prozor na garaži ubacile „Molotovljev koktel“. Posle toga, napadači su pucali u pravcu ulaznih vrata kako niko iz kuće ne bi mogao da izađe.

Sa sedamdesetogodišnjim novinarom u kući je bila i njegova supruga sa kojom je uspeo da pobegne kroz prozor sa zadnje strane kuće.

Bonus video:

Emisija Kratki espreso

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.