REKONSTRUKCIJE U ARANĐELOVCU U PUNOM JEKU: Počela sanacija mostova uništenih u poplavama! (FOTO)
Sanacija mostova u Aranđelovcu, Foto: Privatna arhiva

OPŠTINA ZA PRIMER

REKONSTRUKCIJE U ARANĐELOVCU U PUNOM JEKU: Počela sanacija mostova uništenih u poplavama! (FOTO)

Ovo je još jedan u nizu projekata za čiju realizaciju su sredstva odobrena zahvaljujući odličnoj saradnji Opštine Aranđelovac i Vlade Republike Srbije

Objavljeno: 12:57h

Opština Aranđelovac započela je sanaciju mostova, uništenih i teško oštećenih tokom nevremena iz maja, juna i jula meseca. Preko Kancelarije za javna ulaganja obezbeđeno je milion evra, bez pdv-a, za ovu namenu. Sanacija je počela i trenutno se rade dva mosta, jedan u Mesnoj zajednici Jelovik, a drugi na granici sela Jelovik i Vukosavci. Nakon toga, biće urađena i preostala 4 mosta.

Ekipe izvođača radova su na terenu, a očekuje se da u narednim danima posao bude intenziviran kako bi se u što skorijem vremenskom periodu rekonstrukcija okončala.

1 / 8 Foto: Privatna arhiva

Porodice koje su teško pogođene nakon poplava i nevremena mesecima su bile odsečene od glavnih putnih pravaca. Takođe, veliki broj meštana Jelovika koristi ovaj most za prilaz imanjima i njivama. Ipak, velikim naporima ljudi iz lokalne samouprave i Vlade RS, svi oštećeni ponovo će moći da nesmetano priđu vozilima do svojih kuća i parcela.

Ovo je još jedan u nizu projekata za čiju realizaciju su sredstva odobrena zahvaljujući odličnoj saradnji Opštine Aranđelovac i Vlade Republike Srbije.

Nadležni za radove uveravaju da će rekonstrukcija mostova biti kvalitetno rešenje koje će trajno rešiti ovaj problem, kako se slične katastrofalne posledice više ne bi ponovile. Rok za okončanje radova je 60 radnih dana.

Tekst je objavljen u sklopu projekta "Aranđelovac - opština po mojoj meri" koji se realizuje uz podršku opštine Aranđelovac. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu, nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

BONUS VIDEO: VAŽNA GODINA ZA ARANĐELOVAC: Izgrađen najsavremeniji poliklinički centar u ovom delu Srbije!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.