PALMA NAPRAVIO NEVIĐENU ŽURKU! Zvezde napravile HAOS, klopa domaćinska, a muzika prava ĆIRILICA (FOTO)
Snimanje novogodišnjeg programa u Jagodini, Foto: Filip Plavčić

veselo

PALMA NAPRAVIO NEVIĐENU ŽURKU! Zvezde napravile HAOS, klopa domaćinska, a muzika prava ĆIRILICA (FOTO)

Pevače je pratilo desetak orkestara i veliki broj naših najpoznatijih harmonikaša

Objavljeno: 11:08h

Jagodinska televizija Palma plus sinoć je snimila Novogodišnji program u Jagodini i time nastavila tradiciju dugu 20 godina. U snimanju je učestvovalo preko 90 najpoznatijih imena srpske estrade, kao što je Svetlana Ceca Ražnatović i brojne druge zvezde sa naših prostora.

Pevače je pratilo desetak orkestara i veliki broj naših najpoznatijih harmonikaša kao što su Aca Čergar, Novica Nikolić Patalo, Boban Prodanović, Vladan Alempijević i Supa.

Kao i svake godine Novogodišnji program TV Palma plus biće emitovan 31. decembra s početkom u 21 čas, a trajaće do ranih jutarnjih sati. Gledaoci će moći da uživaju, ali i da se provesele uz najpoznatije i najveće hitove srpske muzike naših najpoznatijih izvođača.

1 / 15 Foto: Filip Plavčić

Dragan Marković Palma u čijoj organizacije je i bio celi sinoćni događaj, kako sam za sebe kaže nikada se nije odvojio od naroda, a ni tradicije, pa su svi gosti sinoć u Jagodini mogli da uživaju u specijalitetima domaće kuhinje.

1 / 12 Foto: Filip Plavčić

Od pečenja, projica, domaćih feferona, kiselog kupusa, prebranca sa kobasicama, punjenih paprika, pihtija, pa sve do kolača, ničeg nije manjkalo, a vi prisutni bili su oduševljeni tradicionalnom ponudom hrane.

1 / 8 Foto: Filip Plavčić

Bonus video:

Emisija Kratki espreso

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.