NJEGOVA MAJKA JE MAŠTALA DA ODE NA SEJŠELE! Ispunio joj je želju uz reči KOJE SU DIRNULE CELU SRBIJU (VIDEO)
Posebna je ljubav majke prema detetu, Foto: Printscreen/Youtube/ RIO Priče sa putovanja

dirljivo

NJEGOVA MAJKA JE MAŠTALA DA ODE NA SEJŠELE! Ispunio joj je želju uz reči KOJE SU DIRNULE CELU SRBIJU (VIDEO)

Često nepravedno u trenutku kada nas pozove puna brige, topline i veselja što nas konačno čuje sve svoje frustracije prenesemo na majke

Objavljeno:

U ovo vreme kada nas svakodnevica nemilosrdno troši, kada zaboravljamo da živimo srcem, kada u žiži svakodnevnih obaveza i stresa ne stižemo da mislimo ni o samim sebi, ni o sopstvenim osećanjima, o dragim ljudima. U vreme kada trčimo u želji da sustignemo često nedostižno, kada se otuđujemo od svega nama dragog, pa i od samih sebe, jedna osoba na svetu nikada ne prestaje da se brine o nama, da misli o nama, jednoj osobi smo u mislima, srcu, a ta jedna osoba je majka.

foto: Printscreen/Youtube/ RIO Priče sa putovanja

Često nepravedno u trenutku kada nas pozove puna brige, topline i veselja što nas konačno čuje sve svoje frustracije prenesemo na majke, požalimo se, iskukamo... Kada spustimo slušalicu bude nam krivo, jer nismo uzvratili toplinom, ali mislimo "Majka će sve da razume", a vreme teče dalje, nemamo vremena da zastanemo, da joj poklonimo vreme i pažnju, jer mislimo "Ona će uvek da bude tu, kada sve prođe".

Zaboravljamo kako na prvo mesto stavljamo sve ono što je manje vredno, što ne može da se stavi na vagu sa svim onim što je ona za nas uradila, sva briga, pažnja, podrška, ljubav, koju nam nemilosrdno daje u svakom trenutku našeg života, a za šta je itekako potreban trud.

I na to sve zaboravljamo da ona uvek stavlja nas ispred sebe, da brine kada otputujemo na odmor, gde uživamo, da brine da li smo gladni, umorni, nazebli. Da li previše radimo, a premalo spavamo? Da li smo srećni i zašto baš sada plačemo? A mi, da li mi bar ponekad uspevamo da razmislimo o tome kako je njoj sve te godine u vrtlogu naših života, u posmatračkoj ulozi koju joj dajemo? I da li je ona srećna, odmorna, da li joj se ispunjavaju želje?

foto: Printscreen/Youtube/ RIO Priče sa putovanja

Jedan video koji kruži Jutjubom, zasigurno će da vam natera suze na oči, podstaknuće vas da razmislite, da zastanete, da se pokajete što se baš vi prvi niste setili da ovakvo nešto učinite za svoju majku. Ali, učinite to dok još nije kasno... Ili već nešto drugo, sigurno poznajemo svoje majke, znaćemo šta će najviše da ih usreći.

Ako postoji osoba kojoj ću večno biti zahvalan za sve što je učinila za mene, to je moja mama. Tokom svih ovih godina uvek si mi nesebično davala sve što si imala i pružala mi neizmernu ljubav i podršku u svakoj mojoj zamisli. Čak i kada nam je bilo teško, nikada to nisi pokazala i uvek si se lavovski borila za nas. Za svako moje putovanje uvek si strahovala da će nešto da se desi, a svaki moj novi let predstavljao ti je novu brigu. Mnogo puta smo se prepirali oko ovoga. Mnogo puta sam ti govorio da nema razloga da se brineš i da će sve da bude ok. Ali nekako, nikada nisam uspeo da te ubedim u to do kraja. Jer ti si ipak majka.

Reči su posvete jednoj majci iz gore pomenutog videa. Naime, ovaj momak svojoj mami je ispunio najveći san - da ode na Sejšele.

Video snimak s ovog putovanja možete pogledati na linku ispod:

Mi smo iz ovog videa, nešto naučili, nadamo se da ćete i vi.

Bonus video:

Emisija Kratki espreso

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.