DOBIĆETE TEŠKE TELESNE POVREDE, ISPEGLAĆU VAS ŠTANGLAMA! Ovaj momak preti ljudima zbog Barbare Životić (FOTO)
Barbara Životić sa momkom za kog se sumja da preti građanima na društvenim mrežama zbog nje, Foto: Facebook / Barbara Životić

ozbiljne pretnje

DOBIĆETE TEŠKE TELESNE POVREDE, ISPEGLAĆU VAS ŠTANGLAMA! Ovaj momak preti ljudima zbog Barbare Životić (FOTO)

Njegov nalog na društvenim mrežama je ubrzo suspendovan

Objavljeno: 12:42h

Barbara Životić, reporterka Studija B, dospela je u žižu javnosti nakon direktnog uključenja u emisiju Panorama s protesta koji su u centru Beograda pod nazivom "Stop krvavim košuljama".

Zbog tona i načina na koji je Barbara izveštavala s protesta, mlada novinarka brzo je postala zvezda na društvenim mrežama. Tačnije, predmet sprdnje.

Pljuštale su i uvrede i prozivke, pa i na račun njenog fizičkog izgleda i oblačenje. Mnoge od tih prozivki bile su zaista degutantne, a neke od njih i seksističke i mizogine.

Ipak, Barbarini "simpatizeri" stali su u njenu odbranu, a pojavila se i fotografija pretnje koju je dobio novinar Zoran Jeremić.

Naime, on je na društvenoj mreži Tviter objavio pretnju koja mu je stigla od jednog momka koji je između ostalog napisao "dobili ste pažnju Forrest Gagng Membera".

Pomenuti momak zapretio je da će zbog kačenja Barbarinih fotografija Jeremić dobiti teške telesne povrede i da će njega i ostale koji prozivaju Barbaru "ispeglati štanglama".

Barbara s pomenutim momkom ima zajedničku fotografiju na društvenim mrežama, te se pretpostavlja da je u pitanju blizak prijatelj.

foto: Facebook / Barbara Životić

U komentarima na Jeremićevu objavu javilo se još korisnika kojima je pomenuti muškarac pretio, a njegov nalog je nakon toga suspendovan.

Suspendovan nalog muškarca koji je pretio građanima zbog Barbare Životić
Suspendovan nalog muškarca koji je pretio građanima zbog Barbare Životić foto: Printscreen / Twitter

Podsetimo, Barbari je podršku pružio Vladimir Đukanović, poslanik SNS u Narodnoj Skupštini, čestitavši joj na izveštavanju.

Reči podrške mladoj reporterki Studia B uputila je i državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova Biljana Popović Ivković.

Ona je napisala da su inspiratori verbalnog i fizičkog nasilja u Srbiji lideri tzv. Saveza za promene, koji se okome na žene da pokažu kakve su "muškarčine".

Kakvo je vaše mišljenje o ovoj situaciji?

BONUS VIDEO: Espreso intervju, Milovan Drecun


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.