NE BRINITE, EMISIJA 24 MINUTA JE BEZBEDNA! Zoran Kesić se oglasio posle prodaje 02 televizije
Zoran Kesić, Foto: Dragana Udovičić

novi vlasnik samo može da bude srećan

NE BRINITE, EMISIJA 24 MINUTA JE BEZBEDNA! Zoran Kesić se oglasio posle prodaje 02 televizije

U narednom periodu uložiti maksimum snage u zajebavanje svega onoga što zaslužuje da bude zajebavno - naglašava Kesić

Objavljeno:

Autor i voditelj emisije "24 minuta sa Zoranom Kesićem" Zoran Kesić izjavio je da razume zabinutost građana povodom kupovine televizija Prva i O2, ali da mora da ih umiri i obavesti da je , baš zahvaljujući njima, emisija bezbedna.

On je za "Danas" dodao da novi vlasnik "samo može da bude srećan što je dobio takvo blago".

- Blago njemu! Naravno, kada kažem 'dobio blago' podrazumevam dobio samo da ga gleda. Ne sme da se pipa. Što bi deca rekla može al' samo iz moje ruke. A pred nama je obaveza da se ne uljuljkujemo visokim rejtinzima i ljubavlju gledalaca, već da se i pred novim vlasnikom iznova dokažemo još boljom, oštrijom i smešnijom satiričnom kritikom politike i društva. Zato ćemo u narednom periodu uložiti maksimum snage u zajebavanje svega onoga što zaslužuje da bude zajebavno - naglasio je Kesić.

- Pošto je u kupovini Kopernikusa od strane Telekoma, pa potom i prodaji Prve i O2, kako je javnost obaveštena, isključivo u pitanju biznis i profit, onda valja gledati samo brojke. Građani su učinili da brojke naše emisije budu brže, jače i bolje od brojki mnogo skupljih emisija na mnogo gledanijim televizijama od naše. Mi smo prosto rečeno fenomen! - poručio je Kesić.

BONUS VIDEO: Espreso intervju - Kralj Čačka

(Espreso.co.rs / Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.