POMOZITE DA MI NE UMRE I TREĆE DETE! Miloš izdržava bolesnu ženu, njenu bolesnu majku, BOLESNOG SINA i ĆERKU
Miloš i Ljiljana Đurić sa sinom, Foto: Privatna arhiva

PAKAO OD ŽIVOTA

POMOZITE DA MI NE UMRE I TREĆE DETE! Miloš izdržava bolesnu ženu, njenu bolesnu majku, BOLESNOG SINA i ĆERKU

Ukoliko skupi dovoljnu količinu novca, njegov mali Bane će moći da ide na lečenje

Objavljeno:
Jelena Jovanović

Miloš Đurić iz Valjeva nalazi se u jednoj od najtežih situacija u životu. On sam izdržava celu porodicu, a na svu muku ima bolesnog sina koji boluje od cerebalne paralize.

Dvoje dece mu je umrlo, kao i majka 5. marta ove godine. Njegova supruga i njena majka, obe imaju distrofiju mišića, pa i o njima mora da brine.

Pored toga, ima i ćerkicu koja ide u 7. razred odnovne škole, a najteže mu pada što ne može da joj pruži sve što imaju druga deca.

Miloš Đurić sa sinom
Miloš Đurić sa sinom foto: Privatna arhiva

Njegov glavni zadatak je da skupi novac za lečenje sina, Branislava Đurića. Ukoliko uspe da prikupi dovoljnu količinu novca, mali Bane će moći da ide na lečenje.

Sam izdržavam bolesne ukućane, muka muku samo stiže. Mom sinu je potreban novac za operaciju oba kuka, kičme, kao i da dobije matične ćelije. Jedanaest godina se muči dete, obraćao sam se i političarima i doktorima, ali niko ne doživljava ovu situaciju dovoljno ozbiljno. Niko mi ne izlazi u susret, samo mi pričaju kako moje dete mora da ide u inostranstvo da se leči. Ne znam šta ću da radim, ne mogu da podnesem još jednu tragediju, priča Miloš za Espreso.

Mali Bane mora da ide na operaciju
Mali Bane mora da ide na operaciju foto: Privatna arhiva

On je dodao kako mu je dvoje dece već umrlo i da ne bi podneo da mu se to opet ponovi.

Moj sin je invalid i on ne može da se kreće. Imam pravo posle pet godina na besplatna specijalna kolica, ali mi iz socijalnog ne daju. Rekli su mi da neće da plate iako ja imam papire iz bolnice i svu dokumentaciju. Takođe, uslov od pet godina čekanja je ispunjen. Na svu muku, išao sam da podignem kredit da bi sinu kupio kiseonik jer nije mogao da diše. Mesečno takođe moram da dam 12. 000 dinara za injekcije za ženu i njenu majku zbog nasledne bolesti. Jedna injekcija košta 1.000 dinara, a svakoj treba po šest komada mesečno, očajan je otac.

Miloš Đurić
Miloš Đurić foto: Privatna arhiva

On sada moli za pomoć sve dobre ljude.

Molim vas da mi pomognete da mi ne umre dete. Apelujem na sve političare u Beogradu i Valjevu i doktore u Sokobanjskoj bolnici da se što pre aktiviraju i pošalju moga sina na lecčnje u Nemačku. Dete mi je drastično smršalo, ne napreduje i hoće da umre. Pomozite mi, i biću vam zahvalan do kraja života, kaže ovaj hrabar otac.

Liljana Đurić  sa sinom
Liljana Đurić sa sinom foto: Privatna arhiva

Kako muka nikada ne ide sama, ovaj čovek se suočava s još jednim problemom.

Ovog puta, ostao je "kratak" za drva za zimu za koje je izdvojio određenu svotu novca, kako mu se porodica ne bi smrzavala.

foto: Privatna arhiva

Dobavljač drva koji radi i dobavlja drva za Udruženje penzionera i Udruženje invalida nas je prevario. Moja supruga, Ljiljana Đurić je stekla pravo na ta drva, odnosno na njihov transport i to na ime moje tašte koju takođe izdržavam. Upisali smo deset kubika drva, a dobili smo šest i po kubika. Najgore od svega je što sam ja već platio punu cenu, a dato mi je manje za ogrev, priča očajan čovek.

Kako nam je rekao, on se povodom ove situacije žalio pomenutim udruženjima, ali mu je rečeno kako ih "njegova drva ne zanimaju".

Liljana Đurić
Liljana Đurić foto: Privatna arhiva

Rečeno mi je kako ih to ne interesuje i da ne znaju gde su drva završila. Ja ne znam šta ću da radim, jedva sam i ovaj novac skupio, u pitanju je 45.000 dinara koje sam platio u ratama, a sad nemam dovoljno drva za zimu, objasnio je Miloš i dodao kako svi iz udruženja zajedno sa dostavljačem treba da se smene.

Liljana Đurić sa Banetom
Liljana Đurić sa Banetom foto: Privatna arhiva

Treba ih skloniti zbog zlostavljanja, pljuvanja i maltretiranja bolesnog naroda u kući. Pošteno sam platio iznos u ratama, a doživim da me omalovažavaju, kradu i maltretiraju. Vreme je da se ovom lopovluku stane na kraj, bio je jasan Đurić.

Sestra čuva brata
Sestra čuva brata foto: Privatna arhiva

Ovoj porodici je potrebna hrana, novac, obuća, odeća kako za njega, tako i za ostale ukućane. Možete im pomoći uplatom na račun ili direktnim kontaktom sa ocem OVDE.

Broj žiro računa dinarskog Vojvođanske banke je 355000000537914210.

Broj žiro racuna deviznog u evrima je R.S. 3535600032006206383.

Pogledajte bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.