DOK SE LJUBITE, IMA FAZON DA USISAVA JEZIK, A KAD UZME PRST... Instruktor zavođenja ponovo DOMINIRA (VIDEO)
Instruktor zavođenja Miloš Koprivica, osnivač je udruženja "Društvena dinamika u službi zavođenja", Foto: Printscreen

NOVI HIT MLADOG ZAVODNIKA

DOK SE LJUBITE, IMA FAZON DA USISAVA JEZIK, A KAD UZME PRST... Instruktor zavođenja ponovo DOMINIRA (VIDEO)

Činjenica je ipak, da postoji "armija" muškaraca koja svakodnevno upija savete ovog instruktora!

Objavljeno:

Instruktor zavođenja Miloš Koprivica, osnivač je udruženja "Društvena dinamika u službi zavođenja" koja se bavi edukacijom u oblasti komunikacije i ličnog razvoja u muško-ženskim odnosima. Njegovo edukovanje, međutim, nekima je upalo u oči.

Savete koje deli na društvenim mrežama, mnogi ismevaju, a neki su se složili da je njegova popularnost među omladinom gora i od uticaja rijaliti programa. Ovog puta "ljubavni instruktor" se osvrnuo na oralni seks i kako da prepoznate ženu koja ga voli istinski.

- Dok se onako ljubite, ima onaj fazon da vam usisava jezik i prelazite prstom preko njenih usana, a ona ima potrebu da ga stavi u usta, onako seksi, ozbiljan je bio ovaj mladić.

I tako dok ga neki gotive drugi ga osuđuju i govore kako se ovde ne radi o nekoj nauci, kao i da njegova objašnjenja ponižavaju žene.

Podsećamo, "Društvena dinamika u službi zavođenja" ima dva člana, tačnije instruktora zavođenja. Koprivicu koji je osnivač i Mateju Zdravkovića. Njihove savete na Instagramu prati skoro 60.000 ljudi, Fejsbuk stranica ima 10.000 pratilaca, dok videi na Jutjubu dostižu i do 100.000 pregleda.

Da li i u kojoj meri instruktori zavođenja pomažu momcima nesrećnim u ljubavi, nije nam poznato.

Činjenica je ipak, da postoji "armija" muškaraca koja svakodnevno upija savete ovih mladih edukatora. Takođe je i činjenica, da je ovaj vid edukacije prema mišljenju nepotreban i najblaže rečeno - smešan.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.