ISKORISTITE PUN POTENCIJAL NA ZABAVAN NAČIN: Da li znaš koji su DANAS POSLOVI #ZA5?
DA LI ZNAŠ KOJI SU DANAS POSLOVI #ZA5?, Foto: Promo

nacionalni projekat

ISKORISTITE PUN POTENCIJAL NA ZABAVAN NAČIN: Da li znaš koji su DANAS POSLOVI #ZA5?

Interaktivna besplatna predavanja o najinteresantnijim zanimanjima današnjice!

Objavljeno: 12:40h

Nakon velikog prošlogodišnjeg uspeha, nacionalni projekat „Budućnost #za5“ nastavlja da motiviše studente i srednjoškolce širom Srbije da iskoriste svoj potencijal, unaprede znanja, prošire vidike i upoznaju uspešne mlade ljude iz sveta biznisa. Kroz interesantna predavanja, zabavne i edukativne radionice, rešavanje case study-ja i mnoge druge aktivnosti, i ove godine cilj projekta jeste da inspiriše mlade i olakša im potragu za budućim zaposlenjem.

Projekat kreće serijom zanimljivih i interaktivnih tematskih predavanja – „Poslovi #za5“, čije je cilj da mladima približi moderna zanimanja - šta se krije iza njihovih engleskih naziva i koji su oblici formalnog i neformalnog obrazovanja koji će im koristiti u izgradnji profesionalne karijere. Predavanja će držati neki od najuspešnijih mladih poslovnih ljudi u Srbiji, koji će podeliti svoja znanja i lične priče o svom putu do profesionalnog uspeha.

Tema prvog u nizu predavanja su odnosi sa javnošću, odnosno PR (Public Relations). Svi zainteresovani studenti i srednjoškolci će imati priliku da kroz neformalan razgovor sa najuspešnijim menadžerima vodećih internacionalnih i domaćih kompanija saznaju sve što ih zanima o jednom od trenutno najpopularnijih zanimanja u svetu i kod nas.

Prvo predavanje će biti održano u sredu, 5. decembra na Ekonomskom fakultetu (Profesorska sala, I sprat) u 16:00 časova.

O tome kako izgleda radni dan Public Affairs & Communications menadžera u Coca-Cola Company pričaće Jelena Trninić, a šta znači biti Communications & Philanthropies Lead na internacionalnom nivou objasniće Tanja Tatomirović iz kompanije Microsoft. Više o internim komunikacijama govoriće Sanja Tomić iz VIP Mobile, a koji su to oblici obrazovanja koji ti mogu pomoći da postaneš General Manager & Co-Owner internacionalne konsultantske kuće otkriće Natalija Racković iz V+O Communication. Jelena Parezanović će studentima dati savete kako postati posebni savetnik ministra državne uprave i lokalne samouprave.

Zainteresovani studenti i srednjoškolci mogu da se informišu o tačnom rasporedu predavanja, zanimanjima koja će biti predstavljena i predavačima na veb-sajtu projekta Budućnost #za5 (www.buducnostza5.rs).

Veliki nacionalnog projekta "Budućnost #za5" pokrenuo je "Centar E8" uz stratešku podršku Unije srednjoškolaca Srbije i podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije. Projekat se realizije uz organizacionu i PR podršku agencije V+O communication i finansijsku podršku Coca-Cola Fondacije.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.