MIHA, RADNICA U SEKSI ŠOPU, OTKRIVA ŠTA SRBI I HRVATI NAJVIŠE VOLE: Ova dva naroda imaju ZAJEDNIČKO ZADOVOLJSTVO!
MIHA, RADNICA U ŠOPU ZA ODRASLE OTKRIVA ŠTA SRBI I HRVASTI NAJVIŠE VOLE, Foto: Pixabay

DAJU BRDA LOVE

MIHA, RADNICA U SEKSI ŠOPU, OTKRIVA ŠTA SRBI I HRVATI NAJVIŠE VOLE: Ova dva naroda imaju ZAJEDNIČKO ZADOVOLJSTVO!

Erotika ujedinila bivšu Jugoslaviju

Objavljeno:

Teško je na Balkanu pronaći nešto oko čega će se Srbi i Hrvati složiti, ali ono što ih, izgleda, bez pogovora ujedinjuje jeste ljubav prema vibratorima i bičevima!

Nedavno je završen 11. međunarodni erotski sajam u Celju, koji je obišlo na hiljade posetilaca iz svih krajeva nekadašnje Jugoslavije, pre svega iz Hrvatske, Srbije i BiH, a prema rečima jedne od radnice za štandovima, vibratori su ubedljivo bili najtraženiji.

"Najveći koji imamo dugačak je 70 centimetara i obima 25. Pa, to dvoje ljudi mora nositi", navela je Miha Komac (25) za „Večernji“ i dodala da roba koja je najtraženija u Hrvatskoj, odnosno koja se najviše naručuje preko interneta, jesu vibratori:

"Vibratori su na prvom mestu, a sve više i opremu za BDSM igre, poput bičeva. A najskuplji i najcjenjeniji su oni kompanije „Lelo“. Cene se kreću od desetak pa sve do 2.500 evra.

„Najviše se traže vibratori, ali i kreme za jačanje potencije, navlake, lubrikanti, maske, seksi ženski veš, lisice, parfemi s feromonima za privlačenje suprotnog pola i slične klasične stvari“, naveo je jedan od vlasnika.

S druge strane, film „50 nijansi sive“, kao i istoimena knjiga, podstakli su mnoge kupce u Srbiji da isprobaju još nešto osim vibratora, pa se u poslednje vreme značajno povećala prodaja lisica, maski i bičeva.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.