VLADIKA IZ MEDVEĐE VRAĆA VERU U CRKVU! Obilazi decu, čuva ih i daruje - priča koja se retko može čuti (FOTO)
Episkop niški Arsenije najpre je posetio OŠ „Vladimir Kovačević“ u selu Lece i tom u prilikom učenicima uručio školski pribor a zatim posetio devetočlanu porodicu Lepović kojoj je uručio vrednu pomoć, Foto: Promo

SVAKA ČAST

VLADIKA IZ MEDVEĐE VRAĆA VERU U CRKVU! Obilazi decu, čuva ih i daruje - priča koja se retko može čuti (FOTO)

Posebna pažnja posvećena je porodici Milene Perović, samohrane majke šestoro dece, koja je pre nekoliko dana bez osnova bila uhapšena od strane tzv. kosovske policije

Objavljeno: 17:27h

Vladika niški Arsenije nastavio je sa praksom koju je ustanovio, da bar jednom mesečno posećuje opštinu Medveđa noseći pomoć višedetnim porodicama koje žive u najudaljenijim seoskim domaćinstvima ove siromašne opštine na jugu Srbije.

U pratnji Vladike bio je i prezviter Vladimir Marković, sekretar Verskog dobrotvornog starateljstva Arhiepiskopije beogradsko-karlovačke koje je sa blagoslovom Patrijarha srpskog Irineja obezbedilo vrednu humanitarnu pomoć u vidu hrane, odeće, sredstava za higijenu i školskog pribora.

foto: Promo

Episkop niški Arsenije najpre je posetio OŠ „Vladimir Kovačević“ u selu Lece i tom u prilikom učenicima uručio školski pribor a zatim posetio devetočlanu porodicu Lepović kojoj je uručio vrednu pomoć.

Vladika je potom posetio i selo Gazdare gde je obišao radove na hramu Svetog Pantelejmona i uručio pomoć osmočlanoj porodici Milanović. Pomoć je uručena i devetočlanoj porodici Nešković, desetočlanoj porodici Andrejević, šestočlanoj porodici Milenković, četvoročlanoj porodici Ristić i jedanaestočlanoj porodici Milić iz Medveđe.

foto: Promo

Vladika Arsenije je zatim posetio porodicu Zorana Dimitrijevića u selu Maćedonce koja ima petoro dece.

foto: Promo

Posebna pažnja posvećena je porodici Milene Perović, samohrane majke šestoro dece, koja je pre nekoliko dana bez osnova bila uhapšena od strane tzv. kosovske policije.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.