DEČJA LABARATORIJA NA VOŽDOVCU U STANJU RASPADA: Zgrada toliko oronula da ne vredi rekonstrukcija?
Oronula zgrada dečje laboratorije na Voždovcu podigla je veliku prašinu na društvenim mrežama, Foto: Printscreen / TV Prva

bruka

DEČJA LABARATORIJA NA VOŽDOVCU U STANJU RASPADA: Zgrada toliko oronula da ne vredi rekonstrukcija?

Oronula zgrada dečje laboratorije na Voždovcu podigla je veliku prašinu na društvenim mrežama

Objavljeno:

Reporterka TV Prve otišla je do te zgrade i posvedočila da se zgrada zaista nalazi u oronulom stanju. Za sada, kako je saznala, postoji rešenje ali nije tako lako primenljivo.

Predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić kazao je za Jutarnji program TV Prve da je na teritoriji opštine, kada je on došao na njeno čelo pre šet godina, bilo šest takvih zgrada. "Što se ditče ovoj dečijeg dispanzera moram da kažem da smo pre dve godine pokrenuli akciju sa Fakultetom organizacionih nauka, da smo potpisali emorandum o saradnji, po kom bi FON trebalo da se proširi na ovaj prostor. Tu se nalazi i dečiji vrtić Petar Pan i zajedno s njima smo ušli u pregovore da se na ovaj prostor proširi FON, a da nam oni zauzvrat izgrade potpuno nov dečiji dispanzer, u duploj kvadraturi nego što je ovaj i takođe da se izgradi dečiji vrtić, isto u duploj kvadraturi", kazao je on. Objasnio je da i da je, kada je reč o oronulom dečijem dispanzeru, zgrada toiliko oronula da rekonstrukcija ne vredi već će objekat morati da se ruši.

BONUS VIDEO: Emisija Kratki espreso

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.