GARANCIJSKI FOND: “Klub prijatelja” je naša nova usluga
Velike pogodnosti ukoliko postanete član novog programa lojalnosti, Foto: Promo

Nove pogodnosti

GARANCIJSKI FOND: “Klub prijatelja” je naša nova usluga

Članovi na raspolaganju imaju različite pogodnosti koje će im omogućiti partneri Kluba prilikom finansijskog poslovanja,

Objavljeno: 16:22h

U godini jubileja, u kojoj Garancijski fond AP Vojvodine obeležava 15 godina od osnivanja, kreirana je nova usluga Garancijskog fonda AP Vojvodine, kroz učešće klijenata u program lojalnosti “Klub prijatelja”.

Kroz članstvo u Klubu prijatelja, članovi na raspolaganju imaju različite pogodnosti koje će im omogućiti partneri Kluba prilikom finansijskog poslovanja, kod poslova osiguranja, kao i prilikom kupovine mašina, opreme, mehanizacije, repromaterijala i sl.

Navedeni program je novost u ponudi Fonda, a ključni cilj programa je povezivanje klijenta kroz članstvo u Klubu sa partnerima Kluba prijatelja. Partneri Kluba prijatelja su pravna lica, koja za članove Kluba prijatelja daju razne popuste i pogodnosti.

Popis svih partnera Kluba prijatelja, vrste i iznos popusta se nalazi na internet strani Garancijskog fonda AP Vojvodine.

Info Tim Logistika Novi Sad je novi partner sa kojim je zaključeno pristupanje programu lojalnosti tokom septembra 2018.godine.

Ovaj partner klijentima pomaže da kroz svakodnevni uvid u ponudu i potražnju poljoprivrednih proizvoda i njihove cene poboljšaju svoje poslovanje.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.