VELIKI DAN ZA ARANĐELOVAC I REGION: Pušten u rad najsavremeniji SKENER za dijagnostiku! (FOTO)
Nijedna lokalna bolnica u Srbiji nema skener ovakvog tipa, Foto: Stefan Kojić

OPŠTA BOLNICA ARANĐELOVAC

VELIKI DAN ZA ARANĐELOVAC I REGION: Pušten u rad najsavremeniji SKENER za dijagnostiku! (FOTO)

Posle otvaranja polikliničkog odeljenja najavljen je i projekat kompletne sanacije Opšte bolnice vredan preko 10 miliona evra

Objavljeno: 12:58h

Bolnica u Aranđelovcu od danas je zvanično postala bogatija za jedan od najpotrebnijih dijagnostičkih aparata. Skener je pušten u rad, a više od 80 hiljada ljudi koji gravitiraju ka aranđelovačkoj Opštoj bolnici imaće najbolje uslove.

Nijedna lokalna bolnica u Srbiji nema skener takvog tipa, a ovu informaciju objavio je predsednik opštine Bojan Radović na 5. sednici Skupštine opštine Aranđelovac. Radom skenera rasteretiće se i bolnica u Kragujevcu, u kojoj na dijagnostiku čeka više od 500 hiljada građana.

1 / 9 Foto: Stefan Kojić

Ovaj milionski projekat je još jedan u nizu realizovanih, koji značajano poboljšavaju uslove nege pacijenata u Aranđelovcu.

Posle otvaranja polikliničkog odeljenja najavljen je i projekat kompletne sanacije Opšte bolnice vredan preko 10 miliona evra. Radovi bi trebali da počnu 2019. godine, trajaće oko 2 godine, a nakon toga će Aranđelovac u decenijama koje slede, imati najbolju negu i dijagnostiku za sve pacijente.

Tekst je objavljen u sklopu projekta "Aranđelovac - opština po mojoj meri" koji se realizuje uz podršku opštine Aranđelovac. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu, nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

BONUS VIDEO: VAŽNA GODINA ZA ARANĐELOVAC: Izgrađen najsavremeniji poliklinički centar u ovom delu Srbije!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.