BAHATOM INVESTITORU IZ ZEMUNA 8 MESECI USLOVNO: Gradio HALU bez dozvole pa priznao KRIVICU
GRADIO HALU BEZ DOZVOLE, Foto: Filip Plavčić

SPORAZUM O PRIZNANJU KRIVICE

BAHATOM INVESTITORU IZ ZEMUNA 8 MESECI USLOVNO: Gradio HALU bez dozvole pa priznao KRIVICU

Investitor je osuđen na osnovu sporazuima o priznanju krivice koji je sklopio sa Trećim osnovnim tužilaštvom

Objavljeno:

Investitor Laza M. osuđen je danas u Trećem osnovnom sudu na osam meseci zatvora uslovno, sa rokom provere od dve godine, zbog bespravne gradnje hale koja se nalazi u Ulici majora Zorana Radosavljevića 313a u Zemunu.

Investitor je osuđen na osnovu sporazuima o priznanju krivice koji je sklopio sa Trećim osnovnim tužilaštvom.

Kako saznajemo, on je od aprila do septembra izgradio pomenutu halu površine 18x 36 metara, a građevinske radove nije obustavio ni kada mu je izrečena zabrana.

- Nakon zabrane on je postavio AB stubove na ranije postavljene temljne čašice, te je betonirao armirane betonske ploče, izgradio predgradne zidove, stepenište i krovnu konstrukciju - kazao je za Kurir dobro obavešten izvor.

Kako Kurir saznaje, isto tužilaštvo sklopilo je juče sporazum koji je potvrdio i nadležni sud za još jednim bahatim investitorom iz Surčina.

- Milan Đ. uhapšen je, a potom i osuđen po sporazumu zbog nedozvoljene gradnje na uslovnu kaznu od osam meseci zatvora, sa rokom provere od dve godine, kao i novčanu od 200.000 dinara. On je u periodu od septembra do novembra , uprkos zabrani, nastavio sa postavljalnjem stolarije - dodaje naš sagovornik.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.