DA DECA NE BUDU GLADNA! Vidosava iz Kosovske Mitrovice PRODAJE HLEB ZA 25 dinara, kome treba POKLANJA!
U video snimku koji se pojavio na Jutjubu, bakica, za koju se navodi da se zove Vidosava, priča o proizvodima koje je sama mesila, Foto: Print Screen Youtube

svaka čast

DA DECA NE BUDU GLADNA! Vidosava iz Kosovske Mitrovice PRODAJE HLEB ZA 25 dinara, kome treba POKLANJA!

Prodaje starinske pogače, pitu gibanicu, domaće razvijene kore, domaće burek pite sa blitvom, takođe domaćom, kao i pihtije

Objavljeno:

Ne bojimo se gladi tako da ćemo pobediti sve ovo", kaže baka Vidosava koja na severu Kosovske Mitrovice prodaje najjeftiniji hleb. Ona ga je sama napravila, a neće dozvoliti da deca gladuju, pa je spremna da peciva daje i gratis.

U video snimku koji se pojavio na Jutjubu, bakica, za koju se navodi da se zove Vidosava, priča o proizvodima koje je sama mesila. Njene cene su najniže u Mitrovici, a da niko ne bi bio gladan - kiflice poklanja.

Ispričala je da prodaje starinske pogače, pitu gibanicu, domaće razvijene kore, domaće burek pite sa blitvom, takođe domaćom, kao i pihtije, koje su se krčkale dok je razvijala kore.

- Sve je to taze sveže, mogu na praznik da vam se zakunem - kaže ova žena.

Ona kaže da ima i kiflice, koje deci daje gratis. I drugim svojim potrošačima, dodaje.

Veknica hleba je 25 dinara, pogača 80, a 60 dinara košta druga pogača, koja ima tačno kilogram.

- Nije to kora, petoro to može da jede i da ostanu siti.

Na komentar da su njeni proizvodi najjeftiniji u Mitrovici ovog jutra, ona kaže sledeće:

- Ja sam to jutros čisto onako, jer sam i uvek ranije. Ali pošto je nestašica ne bih da deca gladuju. Evo i kiflice sam donela, ako slučajno nestane, da deca mogu da pojedu. Žito je moje, tako da se ne bojim. I ja imam unučiće - rekla je ova humana baka.

Njen gest podstakao je i druge na dobročinstvo.

"Bravo! Ostavi svoj tekući račun, da i ja vama pomognem. Moraju se Srbi držati zajedno. Pozdrav iz Republike Srpske", komentar je koji se našao ispod ovog videa na Jutjubu.

Zaliha brašna na severu Kosova i Metohije, kojima se snabdevaju i enklave južno od Ibra, ima za još pet dana, rečeno je jutros Tanjugu u jednoj pekari na severu KiM.

Hleba ima u Kosovskoj Mitrovici i vekna košta isto koliko i juče, 50 dinara, dok je u Južnoj Mitrovici hleb poskupeo sa 25 na 50 centi, odnosno sada košta 60 dinara, prenose mediji.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.