SUPRUGA UBIJENOG IVANOVIĆA O HAPŠENjU SEKRETARICE SDP-a: Ovo je dokaz javašluka i bezobrazluka Prištine!
Silvani Arsović određen je pritvor od 48 sati, Foto: Facebook / Milena Bogdan

ubistvo ivanovića

SUPRUGA UBIJENOG IVANOVIĆA O HAPŠENjU SEKRETARICE SDP-a: Ovo je dokaz javašluka i bezobrazluka Prištine!

Takozvana kosovska policija upala je u prostorije i odvela Arsović, kako bi, navodno, dopunila izjavu koju je ranije dala

Objavljeno:

Supruga ubijenog lidera inicijative SDP Olivera Ivanović, Milena Ivanović, oštro je reagovala povodom akcije policije na Kosmetu, koja je privela sekretaricu te stranke, Silvanu Arsović. - Upad u stranačke prostorije i privođenje sekretarice Silvane Arsović je dokaz javašluka i bezobrazluku Prištine. Silvana je jedan od najiskrenijih i najodanijih prijatelja Olivera Ivanovića i zato ovaj potez Prištine vidim kao njihovu nameru da iskoriste ovaj slučaj. Najoštrije osuđujem i očekujem da se ona koliko danas vrati svojoj porodici i svom sinu - rekla je Ivanović za "Novosti".

Da podsetimo, tzv. kosovska policija upala je u prostorije i odvela Arsović, kako bi, navodno, dopunila izjavu koju je ranije dala. Prema nezvaničnom saznanju, Silvani Arsović određen je pritvor od 48 sati.

- Najnovijim hapšenjem i neosnovanim pritvaranjem naše sugrađanke Silvane Arsović, koja je poznata kao iskren prijatelj ubijenog Olivera Ivanovića, nastavlja se institucionalno nasilje i pritisak na Srbe na Kosovu i Metohiji. Cilj ovog neosnovanog lišenja slobode je pokušaj da se pažnja javnosti skrene sa odluke privremenih prištinskih institucija da se zabrani distribucija robe na severu Kosova i Metohije i time Srbima oteža život i građani zastraše i primoraju da napuste svoja ognjišta - navodi se u saopštenju Srpske liste.

Dodaje se da Srbi na Kosovu i Metohiji apeluje na sve međunarodne institucije da spreče nasilničko ponašanje privremenih prištinskih institucija prema Srbima jer su tenzije visoke a situacija kritična, te je nemoguće u ovakvim okolnostima sačuvati mir i prisebnost građana.

Istovremeno pozivamo građane da ostanu suzdržani na provokacije koje su svakodnevne, kako ne bi dali povoda za bilo kakvo nasilje nad našim narodom. Pravo na život i slobodu je nešto što nam pripada po svim međunarodnim normama, kao i pravo da budemo svoji na svojim ognjištima, navode iz Srpske liste.

Bonus video:

Emisija Kratki espreso

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.