ARAPIN JE DOŠAO U SRBIJU I SAZNAO DA JE GEJ! Ovaj splet okolnosti može da se desi SVAKOM, a njemu je promenio život
Nije me više sramota da priznam da sam homoseksualac!, Foto: Profimedia, Ilustracija/Espreso.co.rs

ispovest

ARAPIN JE DOŠAO U SRBIJU I SAZNAO DA JE GEJ! Ovaj splet okolnosti može da se desi SVAKOM, a njemu je promenio život

Prema rečima mladog Arapina, dolazak u Srbiju i nesvakidašnji događaj su mu pomogli da pronađe konačno sebe i da bez straha i srama prizna da je homoseksualac

Objavljeno:

Student u ranim dvadesetima, Arapin, godinama je verovao da mu se sviđaju žene, jer mu rigidno društvo nije dozvoljavalo da otkrije svoju pravu seksualnost. Međutim, nakon što je dobio stipendiju koja mu je omogućila da studira u Beogradu, veoma čudan splet okolnosti i stečena sloboda su mu pomogli da otkrije da je ipak - homoseksualac.

Čim je student stigao u Srbiju, prestao je da oseća pritisak koji je na njega vršila porodica i striktno konvencionalno arapsko društvo. Prvih meseci se upoznao sa Beogradom i specifičnom beogradskom atmosferom.

Najviše od svega mu se svidela stečena sloboda.

Nakon nekoliko meseci je otvorio i Tinder nalog, a ubrzo je ugovorio i svoj prvi sastanak sa nepoznatom devojkom.

Međutim, na njegovo veliko iznenađenje, na dogovorenom mestu se našao muškarac u dvadesetim godinama koji mu je objasnio da je napravio lažni profil na Tinder-u gde se predstavlja kao Marija.

Naime, lažni profil je napravio u nadi da će upoznati nekog dečka. Objasnio mu je da je homoseksualac i da postoje aplikacije koje bi mu omogućile da upozna nekoga, ali da je on hteo da pokuša i na ovaj način.

Arapin je ostao u čudu, ali je ovaj događaj za njega, svakako, bio sudbonosan.

Konačno je mogao i sebi i okolini da prizna da mu se sviđaju muškarci. Prema rečima mladog Arapina, dolazak u Srbiju i nesvakidašnji događaj su mu pomogli da pronađe konačno sebe i da bez straha i srama prizna da je homoseksualac.

Video bonus:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.