TITO JE BIO FANTASTIČAN ČOVEK: Poznati roker posle HERODOTA NAŠAO NOVOG IDOLA
Sve knjige sveta se u jednom slažu, kad čovek ima ime onda on gubi dom, Foto: Printscreen

džoni štulić se otvorio

TITO JE BIO FANTASTIČAN ČOVEK: Poznati roker posle HERODOTA NAŠAO NOVOG IDOLA

Tito je bio dobar trener i on je s tim timom uspeo nešto da napravi

Objavljeno: 13:00h

- Tito je stvarno bio veliki čovek. To je moje lično mišljenje, a ja nikad nisam bio mali pionir. Ja Tita uopšte nisam primećivao, niti mi je smetao, nekako sam osećao da je on u redu, a sad sam potpuno svestan da je on bio fantastičan čovek - ispričao je Džoni Štulić u telefonskom intervjuu neformalnijeg karaktera za Balkan Info.

Nekadašnja rok zvezda stare Jugoslavije i lider kultnog benda Azra, uporedio je Tita sa današnjim političarima:

- Mislim, niko nije savršen, ej, daleko od toga! Ljudi su sad isti kao i u njegovo vreme, ali pogledaj šta je on napravio sa istim kvalitetom ljudi. Ovi sad ne bi to uradili ni za milion godina. Među prvih deset zemalja je bila Juga. Znači, igrala je u prvoj ligi i bila među prvih deset na tabeli. Sada je u petoj ligi. Tito je bio dobar trener i on je s tim uspeo nešto da napravi. Njemu nije bilo važno da li ga neko voli ili ne voli, boleo ga k*rac za to. J*beš ljude koje svi vole. Juga uopšte nije bila zadužena. Kad se raspala imala je 20 miliona duga, a sada samo Srbija ima toliko. Svi zajedno imaju preko 100 miliona, j*bote!

Osvrnuo se i na problem sa društvenim mrežama i zaštitom podataka:

- Ja nemam jutjub kanala, koristim kanal od jednog čoveka. Nemam ni Fejsbuk, ni ništa, niti me to interesuje, a na tom jebenom Fejsbuku naći ćeš sedamdeset njih pod mojim imenom. Ne možeš da ih skineš! Cela ta priča oko neta je špijunaža, ljudima se skidaju podaci sa kompjutera. To je milijardu beznačajnih stvari, ali imaš fantastično lepu sliku - ispričao je Štulić, otkrivši i zašto je svojevremeno napustio bivšu Jugoslaviju:

- Sve knjige sveta se u jednom slažu, kad čovek ima ime onda on gubi dom. Zato sam ja morao da odem odatle. Ja sam imao ime i ništa lepo od toga nisam imao, svi leče svoje komplekse na tebi. Pa ko to može da podnese?

BONUS VIDEO:

Ekipa Espresa "u inat šiljcima protiv beskućnika" ispred Springfilda

(Espreso/Balkan Info)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.