SRBIN HTEO DA PRODA ĆERKU ZEMLJAKU ZA 15.000 EVRA! Devojčica je morala da bude domaćica i devica, UŽASNI DETALJI!
Ilustracija, Foto: Shutterstock

JEZIVO!

SRBIN HTEO DA PRODA ĆERKU ZEMLJAKU ZA 15.000 EVRA! Devojčica je morala da bude domaćica i devica, UŽASNI DETALJI!

Otac još od hapšenja negirao krivicu, tvrdeći da je devojčica sve izmislila

Objavljeno:

Srpski državljanin (50) osuđen je juče pred sudom u Firenci na 13 godina robije zbog sumnje da je svoju maloletnu ćerku planirao da proda za 15.000 evra drugom državljaninu Srbije, koji živi u Francuskoj, preneli su lokalni mediji.

Kako pišu, otac je tom čoveku obećao da će mu dati devojčicu da je oženi, u zamenu za pozamašnu sumu novca. Ovaj je pristao, ali pod uslovom da maloletnica u međuvremenu smrša, nauči da radi kućne poslove i ostane nevina.

Pošto se tome protivilo, nesrećno dete je počelo da jede bez ograničenja, nadajući se da će tako svom nametnutom vereniku postati neprivlačna. Ona se požalila i drugarici, koja je sve to kasnije potvrdila na sudu, ali je nakon toga njen otac smislio kako da je primora na ćutanje, dok se brak ne realizuje.

– Prema optužnici, devojčica je od 2013. do 2016. bila zarobljena u kući na periferiji Firence. Ona nije smela da napusti taj objekat zbog obećanja koje je njen otac dao kolegi iz Francuske. Advokati oca su bezuspešno pokušavali da dokažu da je devojčica sve izmislila – navodi policija.

Za slučaj se saznalo kada je devojka uspela da zatraži pomoć od vršnjaka na Siciliji, ćaskajući s njim na četu jedne video-igrice na mobilnom telefonu.

– Otac je devojčici oduzeo SIM karticu za telefon, da ne bi mogla nikoga da zove. Međutim, ona je, zahvaljujući telefonu i bežičnom internetu, uspela da zatraži pomoć 0d dečaka sa kojim se povezala preko onlajn igrice. Mali Sicilijanac ispričao je rodeteljima sve što je roditeljima sve što mu je devojčica rekla u četu video-igrice, pa su oni prijavili policiji, koja je pokrenula istragu – navodi se u medijima.

Koristeći mobilne tehnologije, policija je uspela da locira kuću u kojoj je siroto dete bilo zatvoreno i da je izbavi pre nego što je prodata sunarodniku u Francusku.

Osuđeni otac je, kako pišu italijanski mediji, zbog krivičnog dela trgovine ljudima uhapšen 14. septembra 2017, nakon godinu dana istrage i ubrzo je izveden pred sud. On je još od hapšenja negirao krivicu, tvrdeći da je devojčica sve izmislila.

Međutim, policija je uspela da prikupi dovoljno dokaza, na osnovu kojih ga je sud oglasio krivim i osudio na zatvorsku kaznu.

BONUS VIDEO: Espreso intervju, Milovan Drecun

(Espreso.co.rs / Perfekcionizam.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.