ISKLJUČENO GREJANJE U HOTELU BRISTOL: Deca i starije operisane osobe se smrzavaju! (VIDEO)
Zgrada inače predstavlja nepokretno kulturno dobro kao spomenik kulture,a  od nedavno se spekulisalo da će pasti u ruke Beograda na vodi, Foto: Stefan Kojić

sramota

ISKLJUČENO GREJANJE U HOTELU BRISTOL: Deca i starije operisane osobe se smrzavaju! (VIDEO)

Stanari hotel Bristola su nedavno prinudo iseljeni  iz Hotela 

Objavljeno: 18.11.2018. 11:21h
  • 9

Hotel "Bristol", koji je  u sastavu Ministarstva odbrane, a koji se nalazi u živopisnom ambijentu Savamale predstavlja duh Beograda sagrađen  1912. godine u duhu klasicizma kao zgrada osiguravajućeg i kreditnog društva Beogradske zadruge, po planovima arh. Nikole Nestorovića.

Zgrada inače predstavlja nepokretno kulturno dobro kao spomenik kulture,a   od nedavno se spekulisalo da će pasti u ruke Beograda na vodi.

S timu vezi, stanari hotela Brstola su nedavno prinudo iseljeni iz Hotela, bez ikakvog drugog smeštaja koji trebao unapred da im se obezbedi, a nekolicina koja je ostala u hotelu  sada živi u nehumanim uslovim,a jer je vojna ustanova "Dedinje" isključila grejanje u hotelu u kom se nalaze tri operisane osobe i četvoro dece.

 

Gospodin pukovnik u penziji, Miodrag Kuljanin (doktor tehničkih nauka) stanar hotela Bristol zadnjih 13 godina ,govori o trenutnoj situaciji:

 - Ovde su  23 porodice živele, mnogi su otišli pod pritiskom. Znamo da je grad dao 134 stana za raseljavajnje hotela, ali su ponudil samo 29 stanova, od kojih je  pet dobilo stanove, a ostalo su garsonjere ili jednosobni stanovi. Pre pet dana je islučeno grejanje, iako smo zvali Toplanu  da intevenišu , ustanovili su da su u hotelu zatvoreni ventili, ali nisu popravili. Na osnovu mojih kolega i mojih insistiranja  grejanje je pušteno, a mi smo juče čuli da je majstoru naređeno da se zatvori grejanje opet- rekao je jasno i dodao da je se u hotelu nalaze tri operisane osobe i četvoro odece, pa se svi zajedno smrzavaju - izjavio je pukovnik.

 

BONUS VIDEO:

(Espreso.rs)

 

 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media