TRAŽI DRUGARICU SA KOJOM JE BIO U SKLONIŠTU! Nemanja je posle 19 godina od NATO bombardovanja rešio da je nađe!
NATO, Foto: preentscren

tek kad čujete razlog!

TRAŽI DRUGARICU SA KOJOM JE BIO U SKLONIŠTU! Nemanja je posle 19 godina od NATO bombardovanja rešio da je nađe!

Ovaj mladić neće odustati dok ne nađe Isidoru!

Objavljeno: 15.11.2018. 16:29h
  • 8

Društvene mreže veoma su popularne među studentima, a grupe koje organizuju na Fejsbuku dobro im dođu kada žele brzo da dođu do informacija.

Sem što se međusobno pomažu i dele informacije koje su im važne za studiranje, budući akademci žele da se povežu i sa prijateljima iz detinjstva.

Nemanja iz Beograda postavio je urnebesan post na Fejsbuku i traži jednu Isidoru koja mu je pre 19 godina uzela ljigavca i još ga nije vratila.

 

- Videh da su neki danas probali da nađu osobe koje su upoznali pre dosta godina, pa aj i ja da probam. Davne 1999. tokom bombardovanja, kada bi počeo signal za vazdušnu opasnost, svi smo išli u obližnje sklonište. Jednom prilikom tamo je bila i jedna devojčica, mislim da se zvala Isidora, ali nisam siguran. Oboje smo imali 7 godina. Plakala je jer se plašila i roditelji nisu mogli da je smire, davali su joj čokoladice, igračke, ali ništa nije pomoglo. Ja sam tada imao onog ljigavca, to mi je bila omiljena zanimacija u to vreme, pa sam otišao do nje i dao joj. U početku joj je bilo gadno, ali čim ga je pipnula počela je da se igra sa njim, da ga prebacuje iz ruke u ruku, menja mu oblik, gađa zid, rasteže... Rekao sam joj da može da se igra s njim sve dok ne prestane da plače. Kako je u tom trenutku prošla vazdušna opasnost, svi smo otišli nazad svojim kućama i ja je više nikad nisam video. Ako neko poznaje Isidoru '91 iz skloništa u centru grada neka joj prenese da je tražim. Izgleda da devojka 20 godina već nije prestala da plače čim mi nije vratila mog ljigavca - napisao je Nemanja.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media